Родител А и Б вместо Баща и Майка в регистрацията за I клас в Бургас

Прокарва ли се подмолно поредният инженерен социален експеримент за хомосексуалното родителство в България?

Термините Родител А и Родител Б са заменили „баща“ и „майка“ в електронния формуляр за записване на децата в първи клас на територията на община Бургас. Това алармира читателят на „Гласове“ Иван Младенов от Павликени в писмо до редакцията. Според него става дума за „джендър идеологията в действие“. В сайта на Община Бургас се посочва, че “Настоящата регистрационна форма е демонстративна и е предназначена само за предварително тестване на регистрационния процес”.

 

Уважаема редакция, 

“Моята дъщеря, преди един ден влизайки, в „Електронната система за записване в първи клас“ в гр. Бургас, за да разбере как ще става записването на сина й в първи клас, с голяма изненада разбира, че трябва да се регистрира като родител А или Б.  www.uburgas.org/index.php?controller=FrontAccounts&action=register

Тази форма в момента е само примерна, за да могат родителите да се запознаят с нея, но в началото на май ще стане активна. Тогава родителите ще трябва да я попълнят, защото рискуват детето им да не може да бъде записано в училище.

Моля повдигнете въпроса в медиите! За мен е ясно, че налагането на тази човеконенавистна идеология върви подмолно и подло”, пише нашият читател Иван Цвятков Младенов от Павликени.

Припомняме, че Националното събрание на Франция гласува през февруари замяна на думите “баща” и “майка” от “родител 1” и “родител 2” в училищните формуляри, което предизвика бурни реакции и коментари.

  • След публикуването на сигналите по темата, в по-късните часове на деня Родител А и Б в електронните формуляри бяха поправени на „майка“ и „баща“. (бел. ред.)

Източник: Гласове

Приятели и читатели на Мемория,
дейността ни се осъществява единствено чрез вашата подкрепа. Ако тази статия и нашият проект са полезни за вас и желаете да бъдете дарители, можете да ни подкрепите ТУК по БАНКОВ ПЪТ или чрез PayPal.

Станете наши приятели във ФЕЙСБУК

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

  1. How would you use $78218 to make more money: https://hh-k-lo.blogspot.de?fm=79 каза:

    Exactly how would certainly you make use of $97539 to make more money: https://kl-po-lo.blogspot.jp?ia=26

  2. TOP # 1 EARNINGS ONLINE from $5852 per day: http://www.nuratina.com/go/morebitcoins94820 каза:

    EASY SCHEME EARNINGS ON THE INTERNET from $7614 per day: https://bogazicitente.com/morebitcoins563153

  3. TOP # 1 EARNINGS ONLINE from $5852 per day: http://www.nuratina.com/go/morebitcoins94820 каза:

    EASY SCHEME EARNINGS ON THE INTERNET from $7614 per day: https://bogazicitente.com/morebitcoins563153

  4. Георги каза:

    А лицето, бившия комунист Бойко Методиев Борисов, нищо не знае.Като пренебрегнем фалщификациите, поради които печели всички избори, оставт дебилите, които твърдо вярват, че той действително нищо не знае.А какво ще стане ако научи. НИЩО! Ако някой си въобразява, че с интелектуалния багаж, които притежава, банкянският им идол може да реши какъвто и да е проблем, трябва да се консултира с точно определени специалисти.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни