Родител А и Б вместо Баща и Майка в регистрацията за I клас в Бургас

Прокарва ли се подмолно поредният инженерен социален експеримент за хомосексуалното родителство в България?

Термините Родител А и Родител Б са заменили „баща“ и „майка“ в електронния формуляр за записване на децата в първи клас на територията на община Бургас. Това алармира читателят на „Гласове“ Иван Младенов от Павликени в писмо до редакцията. Според него става дума за „джендър идеологията в действие“. В сайта на Община Бургас се посочва, че “Настоящата регистрационна форма е демонстративна и е предназначена само за предварително тестване на регистрационния процес”.

 

Уважаема редакция, 

“Моята дъщеря, преди един ден влизайки, в „Електронната система за записване в първи клас“ в гр. Бургас, за да разбере как ще става записването на сина й в първи клас, с голяма изненада разбира, че трябва да се регистрира като родител А или Б.  www.uburgas.org/index.php?controller=FrontAccounts&action=register

Тази форма в момента е само примерна, за да могат родителите да се запознаят с нея, но в началото на май ще стане активна. Тогава родителите ще трябва да я попълнят, защото рискуват детето им да не може да бъде записано в училище.

Моля повдигнете въпроса в медиите! За мен е ясно, че налагането на тази човеконенавистна идеология върви подмолно и подло”, пише нашият читател Иван Цвятков Младенов от Павликени.

Припомняме, че Националното събрание на Франция гласува през февруари замяна на думите “баща” и “майка” от “родител 1” и “родител 2” в училищните формуляри, което предизвика бурни реакции и коментари.

  • След публикуването на сигналите по темата, в по-късните часове на деня Родител А и Б в електронните формуляри бяха поправени на „майка“ и „баща“. (бел. ред.)

Източник: Гласове

Приятели и читатели на Мемория,
дейността ни се осъществява единствено чрез вашата подкрепа. Ако тази статия и нашият проект са полезни за вас и желаете да бъдете дарители, можете да ни подкрепите ТУК по БАНКОВ ПЪТ или чрез PayPal.

Станете наши приятели във ФЕЙСБУК

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни