За нас/Дарения

Скъпи приятели и читатели на Мемория,

Ако считате, че нашият проект е полезен за вас и искате да участвате като дарители на Memoria de futuro – Памет за бъдещето, можете да го направите чрез PayPal.

Memoria de futuro – Памет за бъдещето стартира на 24 май 2015 г. като електронно списание за аналитична публицистика, геополитика, антропология, политическа психология и религия. Отстояването на националната идентичност и достойното поведение на България в Европа и света е една от основните идеи в концепцията на нашия проект, която се разглежда като част от европейските процеси, насочени към опазване на държавния, икономическия, културния и цивилизационния суверенитет на държавите от Стария континент в справедлив за всички геополитичски съюз.

Мемория не е комерсиален проект, а кауза, към която успяхме да привлечем общественото внимание. Бихме искали да сме максимално полезни за вас, нашите читатели, затова сме отворени и към вашите предложения за текстове и материали – на чужди и български автори или ваши авторски материали.

Мемория не се финансира от фондации, партии или други външни източници. Проектът разчита единствено на спомоществователство и дарителство, които биха доказали нуждата от неговото съществуване.

За конкретни въпроси се свържете директно с нас – moc.g1685693585bairo1685693585mem@t1685693585catno1685693585c1685693585

Христина Христова
Гл. редактор на Memoria de futurо – Памет за бъдещето

Благодарим Ви за вниманието и подкрепата!