За нас/Дарения

Скъпи приятели и читатели на Мемория,

Ако считате, че нашият проект е полезен за вас и искате да участвате като дарители на Memoria de futuro – Памет за бъдещето, можете да го направите по банков път или чрез PayPal. Разбира се, размерът на дарението зависи изцяло от вас и вашите възможности.

Всички средства от дарения ще бъдат изразходвани прозрачно и публично, според волята на дарителите и със съответните документи за дарителство. Средствата са необходими за поддръжка на надежден хостинг, превод на материали от чуждестранни автори, редакторска работа, администрация на сайта и всичко останало, от което се нуждае една малка редакция, за да има възможността да създава качествен медиен и творчески продукт.

Memoria de futuro – Памет за бъдещето стартира на 24 май 2015 г. като електронно списание за аналитична публицистика, геополитика, антропология, политическа психология и религия. Отстояването на националната идентичност и достойното поведение на България в Европа и света е една от основните идеи в концепцията на нашия проект, която се разглежда като част от европейските процеси, насочени към опазване на държавния, икономическия, културния и цивилизационния суверенитет на държавите от Стария континент в справедлив за всички геополитичски съюз.

Мемория не е комерсиален проект, а кауза, към която успяхме да привлечем общественото внимание. Бихме искали да сме максимално полезни за вас, нашите читатели, затова сме отворени и към вашите предложения за текстове и материали – на чужди и български автори или ваши авторски материали.

Мемория не се финансира от фондации, партии или други външни източници. Проектът разчита единствено на спомоществователство и дарителство, които биха доказали нуждата от неговото съществуване.

За конкретни въпроси се свържете директно с нас – moc.g1571862971bairo1571862971mem@t1571862971catno1571862971c1571862971

Христина Христова
Гл. редактор на Memoria de futurо – Памет за бъдещето

Благодарим Ви за вниманието и подкрепата!