С отворени врати: налаганото колективно самоубийство на европейските народи (видео)

open-gates

Всички видяхме телевизионните кадри от Париж. Истината обаче е по-смущаваща, защото трагедията във френската столица беше само върхът на айсберга, с който се сблъска европейският Титаник. Ужасната кулминация в черния петък на 13 ноември е следствие от процеси и събития, които текат и се случват отскоро в цяла Европа, но върху тях е наложено безпрецедентно медийно затъмнение.

Този 19-минутен филм, който решихме да разпространим и чрез Мемория, е направен непосредствено преди кървавия терор в Париж. Той разказва за шокиращи по своя мащаб събития из цяла Европа, които медийната цензура на Стария континент внимателно заобикаля. За съжаление, документалното предупреждение във видеото се сбъдна в Париж само 4 дни след публикуването си в YouTube на 9 ноември. Въпреки необратимостта на повечето процеси обаче, Европа все още има своето кратко историческо време да избегне това, което за някои вече изглежда неизбежно.

Видеото може да ви изглежда нереално и едва ли не като зов от бъдещето, но то е монтирано изцяло от действителни телевизионни репортажи, записи на полицейски камери и интервюта.

Авторът на филма го публикува с думите: „Този клип няма да съществува дълго в You Tube. Гледайте го, запазвайте го и го разпространявайте, докато все още можете.“

След като събира милион и половина гледания за 4 дни, видеото „С отворени врати“ е свалено от YouTube заради нарушаване на авторски права в използването на музиката в интрото, въпреки че според автора не е имало основания за това. Поради тази причина в сегашния вариант в YouTube музикалният фон в началото на клипа е заглушен. Ако искате да изгледате клипа в първоначалния му художествен вариант с музикалното интро, можете да го направите през холандския сайт, който го публикува с тази цел: ЕТО ТУК

А ето и официалният линк от YouTube:

merkel-selfi2Филмът проследява пътя на стотици хиляди млади мъже от Близкия и Средния Изток, които изоставят семействата си и плащат хиляди евро на нелегални трафиканти, за да поемат към незаконно обещаната им от европейските политици земя.

Представяни от медиите като „бежанци“, те преминават през шест до десет безопасни държави, за да достигнат богатите страни като Германия или Швеция, където се надяват да получат по-добър живот за сметка на местните данъкоплатци.

merkel-selfi3Само част от тях са сирийци, тъй като те влизат неподбрано, без никакви документи за самоличност и никакво законно право да искат убежище. Рядко могат да се видят жени или деца, освен в подбраните репортажи на официалните медии.

Преди няколко дни журналистът Валентин Георгиев написа в своя статия по повод на този клип:

„Гледах наскоро потресаващ клип с прииждащи орди на гръцкия остров Лесбос. Качваха ги директно на кораби в Атина и ги откарваха по островите. Всичко изглеждаше като добре организирана акция. А там те тръгваха като обезумяла човешка лавина към малките градчета и села, където местните хора буквално се криеха зад огради, врати и прозорци. И естествените им реакции пред камерата бяха: „страхуваме се“, „в опасност сме, всеки ден, всяка минута“, „искат да ни убият“, „някой трябва да ни защити“, „те са тук, влизат в къщите ни“, „ние сме жертвите, не те“…

Клипът по-нататък продължаваше с кадри от Европа, където централните площади, а и цели квартали на някои големи градове изглеждаха неузнаваемо. Или както иронично се изказа един жител на Брюксел: „Сутрин като погледна през прозореца си, виждам нещо средно между краен квартал на Техеран и неделен пазар в Адис Абеба. Звуковият фон е същият.“

Посланието на автора на филма завършва с думите: „Не бъдете апатични, не бъдете слаби. Наричайте се с гордост европейци.“

Христина Христова / Memoria de futuro

 

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

  1. Кали каза:

    Тежко ми е да го напиша, но сценарият, написан от НСР води към страшен резултат. В Библията (а ние сме християни, нали?) в Откровението на Йоан пише за зловещия край на „великата блудница“. Още преди време в сп. Профетик вижън, Дейвид Хатауей предупреди, че тази блудница е ЕС, упорито воден към разруха от политиците в Брюксел, с водеща роля на Меркел.
    Проявеното от политиците НЕ Е малоумие, а купено – продадено. Те ни продадоха и сега ни бутат към унищожение. Жалко за хилядите прекрасни хора, които ще загинат поради алчноста на Брюксел за власт и пари.

  2. Бай Оня каза:

    Кали остави тези религиозни глупости! Само атеизма ще спаси света! Християнството също е било такава свинска и жестока религия като исляма, но днес вече е скопено, старо и немощно! ЕС е колония на САЩ, а Меркел, Оланд и останалите са колониални администратори, хора като наш Плевньо и Бойко са последна ръка пазванти и слуги, те дори нямат статут на администратори! Цялото зло идва от САЩ, ИДИЛ е инструмент създаден и въоръжаван от САЩ!

  3. мими каза:

    Превземат Европа дори без оръжие, а просто така – заради „толерантността“ на такива политици като нашия президент, който няма представа каква е разликата между толерантност и защита на национални граници и суверинитет… Толкова жалко, че ни трябваха 30 години да извоюваме правото си да живеем като европейци, да можем спокойно да пътуваме и работим в Онази Европа, към която принадлежим от хилядолетия, а да се окаже, че е по-добре изобщо да не си помисляме да ходим там, защото нея вече я НЯМА. Тя беше разменена като монета, изтъргувана като 30-те сребърника от шепа продажници, които си мислят, че правят глобална политика… Промениха облика на света… и няма връщане назад… А тези, които дадоха 30-те сребърника, са далеч и само потриват самодоволно ръце- Христос е продаден… И ще бъде разпнат отново – Европа ще бъде разпната…. Този път- доброволно и даром..

  4. Тереза каза:

    Защо нямаше либийци бежаци?такъв поток…огромен поток?А другите….

  5. Тереза каза:

    Ами тогава „Европейци“ Да се размножаваме ….?

  6. Михаела каза:

    Съгласна съм с коментара на Бай Оня :) Принципно религиите са измислени от хора за да могат да си обяснят защо сме създадени. Първоначално с добра цел. Но в последствие религиите, главно монотеистичните (юдаизъм, после християнство, което е било секта на юдаизма и накрая исляма) се използват за МАНИПУЛАЦИЯ НА МАСИТЕ.
    Не знам за атеизма, но за мен деизма е истината. Вяра без религия и измислици на други хора. Чиста вяра. В нещо! Нещо, което ни е създало.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни