Льо Пен очерта алтернативата на тоталитарния ЕС

2017-04-12_224741

„Аз съм европейка, но не искам тази политическа структура, наречена Евросъюз, който напълно се отклони от курса. Затова, може би, е добре да й се намери ново название, на една нова Европа на нациите и сътрудничеството. Например, Европейски алианс, който да позволи на страните да се обединяват в проекти, непротиворечащи на националните им интереси. Защото основният проблем на ЕС е тъкмо в това, че стана практически тоталитарен“, заяви заяви кандидатът за президент на Франция Марин Льо Пен по радио Europe1.

Льо Пен също изрази увереност, че заедно с онези съюзници сред европейските страни, които също страдат от ЕС, ще успеят радикално да променят модела, по който функционира Европейският съюз. Тя предложи новото обединение да бъде наречено „Европейски алианс на свободните и суверенни държави“.  

image_6198983_126Малко по-рано днес за необходимостта от реформиране на съществуващия модел на ЕС спомена изненадващо пред BBC и опонентът на Льо Пен – Емануел Макрон, явно опитвайки се да разшири подкрепата си за втория тур и съобразявайки се с обществените нагласи на недоволство от сегашното състояние на съюза. По негово мнение отказът от изменение ще доведе до изход на Франция от ЕС, защото гражданите на страната вече са недоволни от тази „европейска идея”.

От своя страна, Льо Пен смекчи позицията си за пълен отказ от еврото. Според нея еврото трябва да бъде със статут на обща, а не единна валута, и да се използва само в международната търговия.

Скъпи приятели и читатели на Мемория,
Ако нашият проект е полезен за вас и желаете да участвате като дарители, можете да ни подкрепите чрез PayPal или по БАНКОВ ПЪТ.

Станете наши приятели във ФЕЙСБУК

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

 1. 30 секунди в какъв социален строй живеете? каза:

  Дами и господа, Роналд Рейгън ще Ви обясни точно за 30 секунди в какъв социален строй живеете.
  Цялата либерастка сган да слуша много внимателно!

  https://www.facebook.com/okodavidi/videos/421724118185309/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0

 2. Tsenko каза:

  Bravo ! Tochna diagnoza I viarno reshenie za lechenie. Imalo umni I deistveni hora,no ne v BG . Bravo na Mari lio Pen ! Bravo na Franse,AKO IA IZBERAT ! Dano,Dano,Dano !

 3. WESTERN REVOLUTION: Марин Льо Пен ръководи финалната фаза каза:

  Глобалистите са вълците Colonial в овчи кожи.
  Всичко е нагласено : медицина, наука, избори, медии, пари, образование, търсачки, социални медии … живеете в изфабрикуван приказка.
  Ние сме бомбардирани ежедневно с толкова много дезинформация, дезинформация, пропаганда, полуистини и откровени лъжи, че са необходими упорити лица да сортирате през мъглата на информация, за да открие истината.
  Си Ен Ен, Ройтерс и Асошиейтед прес са всички сега безсрамни организаторите на всеки голяма лъжа през всички сектори на обществото, от ваксини и ГМО до изборите и политиката. Самото правителство федерален не може да прави нищо друго, освен да лежи, и това е напълно повреден цялата сфера на науката, като дърпа конците на финансиране чрез Националния институт по здравеопазване и ФНИ.
  В FDA е изцяло корумпиран, както е американското министерство на земеделието. И двете функции сега като малко повече от маркетингов пропагандни тласкачи за Big Pharma и Big Biotech. По същия начин, Google, Facebook и Twitter са всички платна, също цензурира гласовете те не искат някой да чуе, като подчертава създаването лежи те желаят да се насърчи.
  Ето какво „нагласено“ всъщност означава … инструментите на тиранията
  Когато казваме „всичко е нагласено“, какво означава това точно?
  Всички „официални източници“ са подредени постоянно да лъже за всичко, тъкане илюзии да настоява избран разказ корени в художествена литература (от „не съществуват ислямски терористи“, за да „въглероден диоксид е отрова за планетата“).
  Всички гласове на разума и здрав разум, са заглушени. Само най-безумните, ирационални гласовете право да бъде увеличено чрез всички средства (включително социални медии). Това важи и в цяла науките, където истинската наука е всичко, но угаснали само от политически програми (biosludge, ГМО, глифозат, живак в стоматологията, и т.н.).
  Всички факти са заличени от пропаганда. Факти нямат място във всички дискусии, както и тези, които се позовават на факти се засрами и смълчани (или дори уволнени от работа, изгонени от своите училища или тормозят в състояние на самоубийство на социалните медии). Всеки, който се позовава на факти за неща като действителните статистика на полицията стрелби е казал, че са „част от проблема“, защото те имат „погрешната нагласа“ за социалната справедливост.
  Всеки клон на правителството е от оръжията срещу хората и се използва като инструмент за нападение срещу политическите врагове, които заплашват статуквото. (IRS, FDA, FTC, DEA, ЕРА, USDA, и т.н.)
  Всяка наука е изкривен в абсурдни, политически мотивирани заключения за всичко правителството иска да използва за контролиране на масите: Ваксини, изменението на климата, ГМО, флуорид, ваксините срещу грип, химически земеделие, въглероден диоксид и така нататък.

  http://www.humanfirst.in/essays/western-revolution-marine-le-pen-leads-the-final-phase/

 4. Corinne Erhel, беше последният човек да говори по време на митинга в петък каза:

  Депутатът социалист Corinne Erhel, беше последният човек да говори по време на митинга в петък, когато тя внезапно и мистериозно падна на земята. Веднага бе откарана в болница, където тя бе обявен за мъртъва, след като получи масиран инфаркт на 50-годишна възраст.
  Помощник на Macron , която почина на сцената по време на митинг в кампанията се предполага, че е лицето, подало сигнала, от който изтече информация за финансовите злодеянията на Макрон.

  Разузнавателните агенции са използвали “ пистолет сърдечна атака “ технология в продължение на години, се казва в US Конгреса свидетелско видео заснето през 1975 г. Възможно ли е Corinne Erhel да е станал жертва на такава технология?

  Corinne Erhel
  Политик
  Родена: 3 февруари 1967 г., Кемпер, Франция
  Починала: 5 май 2017 г., Plouisy, Франция
  Партия: Социалистическа партия

  http://yournewswire.com/macron-whistleblower-dead/

 5. 5 неща, Макрон не иска френския народ да знае каза:

  Френското правителство заплаши цивилни и журналисти със споделяне на някоя от хакнатите имейли на Macron. Затвор за anyione

  5 неща, Макрон не иска френския народ да знае:
  Той планира да пренапишат историята (линк ) с мюсюлманските страни да преподава френски деца исляма винаги е била част от Франция. Това е културен геноцид.
  Той има тайни сметки в Каймановите острови ( линк ).
  Той и екипът му са манипулативни избори (линк ).
  Както винаги, правилата не важат за елита – отборът му е поръчване на незаконни наркотици, включително кокаин на френския парламент, което би представлявало допълнителен силен подозрение за Macron е най-новата кукла на банкера елити, които контролират френски правителство ( линк ) ,
  Френският медиите е изтриването на съдържание десни и Facebook е бил уличен в измама, за да изтриете десни коментатори за последните 72 часа ( линк ).

  http://www.whatfinger.com/single-post/2017/05/07/FRENCH-MEDIA-IS-SHUT-DOWN-WERE-NOT-HERE-ARE-5-THINGS-MACRON-DOES-NOT-WANT-THE-FRENCH-PEOPLE-TO-KNOW

 6. Макрон - политическото ГМО каза:

  „Застигна ни разочароваща вест за предизвестената загуба на кандидатката на патриотизма, антиглобализма и „Европа на отечествата“ Марин Льо Пен от бившия ротшилдов служител Макрон – това „политическо ГМО“, както го нарече проф. Иво Христов.
  И още един цитат по смисъл от проф. Христов: „Франция вече е необратимо вътрешно разложена, психологически, културно, образователно, демографски изпортена, за да може да се върне към патриотизма и да избере Льо Пен.“
  Западна Европа е мъртва – не просто е политически завоювана, но и обществото там вече е дълбоко увредено. Нашето спасение не може да бъде заедно с тях!

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни