Мит ли е демографската катастрофа?

kostadin

Ако трябва да отговоря кратко и ясно на този въпрос, отговорът е не. Ако трябва пък да се аргументирам, ще посоча няколко статистически данни, които говорят сами за себе си:

1. България е на четвърто място в света по отрицателен прираст ( -0, 796% на година). Изпреварват ни само Сирия, Йордания и Молдова. Интересното е, че Сирия, в която има жестока гражданска война от години, ни изпреварва само с едни гърди – нейният прираст е -0,797%.

2. България е на трето място в света по застаряло население – средната възраст на българските граждани се изчислява на 41,4 години.

3. България е на 204-то място в свата по раждаемост, от общо 228 държави и колонии. За отбелязване е, че всички колонии имат по-голяма раждаемост от нас. Без изключение.

4. България е на 10-то място в света по смъртност – 14,3 на 1000.

Това са цифрите, които не всеки знае, но пък ако се поинтересува, може да намери в интернет. Отделно от това, дори и да не ги знае и да не се интересува, всеки вижда околната среда, в която живеем. Всяка година страната ни намалява с десетки хиляди хора, умрели или емигрирали. България умира и се намира в безпрецедентна за световната история ситуация, при която една страна без война, загуба на територия, епидемия или природен катаклизъм за четвърт век губи почти една трета от своето население. Всичко това е видимо за всеки нормален българин. Освен за една особена порода от национали предатели – соросоидите.

2016-12-08_134525Според Алексей Пампоров, експерт в институт „Отворено общество“, демографска катастрофа в България няма. Даже напротив, раждаемостта се увеличава. Да, населението намалявало, но това било нормално, пък и за сметка на това се увеличавала средната продължителност на живота. Това последното не е ясно как точно се доказва, при условие, че е точно обратното, но когато почнат да казват на черното бяло, от „Отворено общество“ нямат спирка. Цялото творение може да се прочете тук, за да не се налага да го преразказвам. В него също така се говори и за това, че няма приток на нелегални емигранти, но пък за сметка на това има нарастване на говора на омразата. На финала стои изключителното умозаключение, че имало недоверие в публичните институции и държавността.

Написаното от Пампоров не е прецедент. Напротив, това е пример за последователно провеждана политика от страна на „Отворено общество“ срещу нашата страна и нашият народ вече повече от 27 години. В името на крайната цел – разрушаване на България и унищожаване на българския народ – адептите на тази организация не се свенят да използват всякакви средства и методи. Дори и когато държавата ни буквално агонизира, изправена пред перспективата след 10 години да не фигурира на картата на света, с просташка и арогантна наглост те се опитват да ни убедят, че измирането ни като народ е нещо съвсем нормално и не бива да се притесняваме от това.

Соросоидите отдавна са се отписали доброволно (и срещу солидно заплащане) от българския народ. Тава е ясно за всички. Но въпросът, който все повече ме тормози, е дали не са се отписали и от човешкия род?

Още от автора: Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов е роден във Варна. Завършил е Балканистика и Право във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. В момента е общински съветник във Варна и директор на Регионален исторически музей – Добрич. Списва блога си от февруари 2010г – http://kostadin.eu/.

 1. udjs каза:

  Всичко казано е вярно!Да не се окаже Х.Пимпирев най-великият българин на 20-ти век,загдето ни остави една вратичка-Антарктида,която извоюва въпреки всички пречки,които му поставяха безродниците!

 2. Венци Ангелов каза:

  ОТВОРЕНО ФЕЙСБУК ПОСЛАНИЕ до г-н Жозеф Доул – Председател на ЕНП ( ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ )

  Господин чичко Жозев Доул, казвам се Венци Ангелов, български гражданин, баща на 7 деца, също български граждани..!!!!

  Питали сте кой съм аз…че да казвам ИСТИНАТА за Терористичния Акт в село Хитрино , извършен от ЦРУ по заповед на вашата ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ, за да спрете ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ на един разбеснял се ДИКТАТОР и ПСИХОПАТ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ….!!!! …….

  Кой съм Аз , ще ви отговоря…!!!

  Аз съм този, който ме направи вашата уродлива политичекса ситема и урудливи политически партии – СДС, ДСБ, ГЕРБ , след акто извършиха убийствени кражби , грабежи на държавно имущество и обществен рисурс.!!!!!

  Аз съм този, които е продукт на вашата урудлива ДЕМОКРАЦИЯ , която според книгата на Дейвид Айк не е нищо повече от една бутафорна и измамна такава…!!!! Аз съм този продукт , шлайфан, мачкан и дялан от вашата урудлива и гнусна Съдебна система, която съществува за да протектира такива като Иван Костов и Бойко Методиев Борисов и целите им глутници от съмишленици и последоватли в техните кражби и грабежи, а да осъждат без никакви категорични доказателства, такива като мен…!!!

  Аз съм този, който все още позволява непълнолетните му деца да се обучават по вашата САТАНИНСКА – ЦИОНИСТКА- МАСОНСКА – ИЛЮМИНАТСКА образувателна система, която има за цел да осакати още в зародиш ценностната система на моите нищо неподозиращи дечица…!!!!!

  Аз съм този, чиято майка стана жертва на вашата Система – Здравеопазването и вашия САТАНИНСКИ ПЛАН по намаляване популацията на Възрастното населението на България – плана PАН-ЪТ…!!!!! Аз съм този на чиито деца и на мен ми се налага да дишам отровите във въздуха ни , които сипете с Химическо Пръскане от вашите самолети над нашите градове и села, известно ни като Кемтрейлс….!!!!!

  Аз съм този, който е принуден да купува вашите ГМО храни от българските супермаркети , да пие вода с Флуор, аспартана и всички подсладители да ни се поднасят с кафето…!!!!

  Аз съм един най- обикновен български гражданин, който събра смелостта , куража и дързостта за да се изправи сам срещу всички Вас през август месец 2012 година до днес , но вече със стотици, стотици хиляди последователи и съмишленици- българи и българки , както в България , така и в чужбина…!!!!!

  Така, че чичко Жозев, не ми се сърдете, че съм това което ме направихте Вие и Вашата САТАНИНСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ и ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА…!!!!

  P.S : И за последно чичко Жозев, Радио 42 не ви е виновно, че ми дава думата да говоря свободно в техния ефир..!!! Не смейте да го спирате, да го репресирате , защото аз знам, че вие искате това да направите…!!!!!

 3. Ahmad каза:

  quick easy cash loans
  loans online
  payday loans tulsa

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни