В САЩ 11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени

Image_5532286_305_0

от Нели Христова

6-има погубени и 5-има изчезнали медици само за месец в САЩ

Ракът е не само един от най-свирепите убийци на човечеството, но и богат извор на конспиративни теории. Само през последната година 11 медици, които са разработвали лекарства срещу болестта, са изчезнали или са били убити по мистериозен начин. Според мнозина единствената причина за това е, че те са открили лечение на рака. За немалко хора лекът за болестта е открит отдавна, но фармацевтични гиганти нямат интерес тя да бъде ликвидирана и по всякакъв начин пречат той да излезе на бял свят, тъй като това би им донесло огромни загуби. Загадъчните случаи по света се увеличават, но саботажи срещу учени има и в България. Ето и най-известните убийства и отвличания на лекари – борци срещу рака.

Изглежда, в щата Флорида жертвите на „фармацевтичната мафия“ са най-много през последната година. За 4 седмици 6-има лекари са намерени мъртви, 5-има изчезват при различни обстоятелства, и то след сблъсък с FDA (Управлението на САЩ за контрол на храните и лекарствата).

Според в. “Вашингтон пост” първият случай на мистериозна смърт е на д-р Джефри Брадстрийт. “Въпреки че местното шерифство е обявило смъртта на Брадстрийт за самоубийство, роднините му бързо са събрали близо 33 000 долара от онлайн дарения, за да предизвикат независимо разследване и да докажат, че той всъщност е бил убит”, пише вестникът. Брадстрийт лекувал своите пациенти с Human GcMAF– вещество, което се синтезира от човешкото тяло. То преборва голям набор от болести, дори паркинсон. От 1990 г. има над 50 изследвания за този метод. Според сайта thefreethoughtproject.com 20 от тях показват, че той лекува и рак. Повечето от пациентите, върху които Брадстрийт го е прилагал експериментално, са показали чудесни резултати. До 19 юни 2015 г., когато той е намерен с куршум в гърдите. Полицията веднага заключава, че се е самоубил. Семейството му обаче твърди, че е бил убит, а само 3 дни преди смъртта му FDA е претърсвала клиниката и унищожила доказателствата за ефекта на субстанцията върху пациентите. Месец преди това той съобщава, че ще направи изявление относно своите изследвания.

Съмненията в убийство се подклаждат и от смъртта на колегата му д-р Николас Гонзалес, който е използвал същия метод в своите клиники. Въпреки че той е бил в перфектно здраве и спазвал диети, които могат да предотвратят, преобърнат и дори да излекуват определени болести, Гонзалес умира от удар малко повече от месец след Брадстрийт – на 21 юли 2015 г. Резултати от аутопсията му така и не са обявени.

Масло в огъня налива и слухът, че през 1975 г. тайните служби на САЩ изработват оръжие, което може да инжектира отрова в човека, без той да разбере, и да причини сърдечен удар, без да остави и капка в кръвта на мъртвия.

Мистериозно са убити или изчезват и други лекуващи рак медици във Флорида. На 21 юни, само дни след Брадстрийт, умира д-р Брус Хедентал. Той е открит свлечен до колата си в Маями. Детайлите около неговата смърт са дори още по-мъгляви. Доклад от аутопсията така и не излиза, видими причини за смъртта липсват, а семейството твърди, че той е бил в добро здраве и че е бил изключително атлетичен.

Същия ден неочаквано на път за Джаксънвил умира и д-р Барон Холт. Според неговите близки, цитирани от The News & Observer, той е имал здравословни проблеми, но те никога не са били животозастрашаващи.

На 29 юни д-р Тереза Сийвърс е брутално убита в дома й. Колегите я наричали “Майка Тереза на Южна Флорида”. Разследващите установяват, че нападението не е случайно, а е добре планирано. “След като се разкрият всички детайли по случая, ще се правят филми и ще се пишат книги за това”, изтъкват те.

Дни по-късно д-р Лиза Райли също е намерена мъртва в дома й с куршум в главата. Първоначално заподозрян е мъжът й, който се е обадил на 911, за да съобщи за смъртта й. Но следователите обявяват смъртта й за мистериозна и близките на Райли започват да се съмняват, че съпругът е натопен умишлено.

По същото време много доктори изчезват.

На 26 юни д-р Патрик Фицпатрик е пътувал от Северна Дакота към съседната Монтана. Неговият пикап с багаж са намерени на пътя без следа от медика. Според следователите той сякаш се е изпарил.

На 29 юни д-р Джефри Уайтсайд изчезва, след като “просто излезе на разходка”. Уайтсайд е известен като успешно лекуващ белодробен рак. “Изпарява се”, докато е на почивка със семейството си. Издирването му трае около 3 седмици и в него се включват колегите му, дронове и хеликоптери, но така и не намират дори прашинка като улика.

На магистрала в Мексико едновременно изчезват трима медици. Те също “се изпаряват” и не оставят следа. Според разследващите мъжете са били убити, но това няма как да се докаже.

Източник: 168 часа

 1. сал каза:

  А после говорят, че всичко било конспирации. Защо злото не се наказва?

 2. Ицо каза:

  Еriv – да го патентоват , значи да го обявят на цял вят ,,легално “ . Това значи край на монопола на силните компании срещу рак . Мисли де .

 3. таня каза:

  Рак не съществува,това е смислена биологична програма за оцеляване (справка Германска Нова Медицина).

 4. Мима каза:

  Винаги сме знаели че има лекарства за всяка болест има и свестни лекари ноняма как да се предпазим от злите било в Америка било в Европа

 5. ЛюбомирРаев каза:

  Ето няколко лъжи за рака дето Ви пробутват съвременните официални доктори:1.“ -Има 350 вида рак.“ Когато бях малък, бяха само 200. „Доктори“ човешкия организъм има само 10-тина органи! Как натъпкахте толкова рак в тях? Явно, че ги разбивате за бизнес! 2. „-Операция или друго лечение.Изберете сами, но трябва да се действа веднага!“ На непрофесионалист се намеква подсъзнателно, че трябва да се реже за пари веднага! Когато разбраха, че съм офицер от армията ми казаха: -А, така ли! Тогава трябва да Ви направим подготвително лечение за операцията!На някого при рак да са казали това? 3. „Крие се процента излекувани, в рекламата за лечение“. Нямам коментар. 4. „Операцията разкапсулова тялото, а туморите – депа за изхвърляне на ракови клетки, вместо да се лекуват последни се режат първи! “ Ако отрежеш туморите , все едно да лекуваш шарка със скалпел! 5. Къде са световните годишни конкурси за най-бързо и ефтино лечение на рак с награден фонд -Един милион! „Няма такъв защото трябва да Ви мамим за пари!“

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни