Сексуалното образование – инструмент за брутална подмяна на детското съзнание

2016-05-21_103001

imagesЕвелина Азаева е журналист и кореспондент на в. „Комсомолская правда“ в Канада. В една от своите кореспонденции, като пряк свидетел и участник в събитията, тя разказва за нововъведената учебна програма по Сексуално образование в провинцията Онтарио, срещу която се надига цялата общественост. Следва родителска стачка, по време на която 35 000 деца не отиват на училище. Причината – т.нар. сексуална програма не просто развращава децата, достигайки потресаващи порнографски измерения и обучение в орален секс и хомосексуалност, но и внушава на децата от 4 до 13-годишна възраст, че понятието „пол“, „майка“, „баща“ не съществуват. Битката на родителите започва през лятото на 2015 г. и продължава до днес. Въпреки техните протести, програмата е въведена принудително в училище.

Всичко започна лятото на 2014, когато премиер-министър на канадската провинция Онтарио стана Катлийн Уин – лесбийка. Тя почти веднага обяви, че от септември 2015 г. в началните училища, където се обучават деца от 4 до 13-годишна възраст, влиза нова програма за сексуално образование.

До средата на зимата правителството упорито не показваше на родителите тази програма, но след това, явно за да успокои притеснените жители на Онтарио, все пак я публикува.

Да се ​​каже, че населението е преживяло шок, все едно нищо не сме казали. На първокласниците, а това са шестгодишни деца, възнамеряват да обясняват в час какво е „пенис“, „вагина“, „вулва“ и „съгласие за секс“. На осемгодишните ще говорят за хомосексуализма, при това в положителна светлина. Те ще бъдат посвещавани и в  „теорията за половете“, според която половете не са два, даже не са и три, а ако ти имаш един или друг полов орган, това не означава, че ти си момче или момиче. Ти може да си, например, „интерсексуален“. (Какво е това, изглежда знаят само в Министерството на образованието на Онтарио).

На децата от 9 до 13 години ще бъде обяснявано какво е анален секс, орален секс, анална течност, как хомосексуалистите разменят ласки помежду си, а също и мастурбацията като „приятен начин да опознаят тялото си“. Няколко години преди това на сайта на управлението на училищата в Торонто за децата бяха публикувани връзки към сайтове за хомосексуалисти, транссексуални и секс съвети, като например как се използват зеленчуци за секс, защото това е, отново, „по-добър начин за опознаване на тялото“. На децата в шести клас ще се говори за вредата от „стереотипите“.

1297667500274_ORIGINAL

Презентацията на новата учебна програма по сексуално образование

 

В интернет в допълнение към секспрограмата се появи видео с инструкции за учителите как да отговарят на предполагаемите въпроси, които ще им задават децата. Около пет 9-10 годишни деца, които изобразяват клас, слушат това, което казва учителят, изчервяват се, кикотят се, закривайки устата си с ръце… и не задават въпроси. Видно е, че се стесняват. Така че учителят разгръща лист хартия и чете въпрос, написан неизвестно от кого. „Какво е blow job?“ – пита учителят (това е орален секс на много мръсен жаргон, който дори не се употребява от всички възрастни – бел.ред.) И отговаря: „Така на жаргон се казва, когато някой поеме член в устата си. Но това трябва да става само с негово съгласие.“ Или друг въпрос: „Може би искате да знаете как гейовете се галят един друг? Те могат да го правят с устни си, с ръце, както и с всяка част на тялото си, за да си доставят удоволствие един на друг“.

Във видеото учителите не спират да говорят за удоволствието от секса: „Какво е усещането при оргазъм? Благодаря ви за този въпрос!“ сияе учителката и започва да разказва за усещанията… На въпрос за аборта заявява: „Някои религиозни хора казват, че абортът е опасно нещо… Това не е вярно. В Канада абортите се извършват в чисти условия от лекари-професионалисти и рискът от усложнения е минимален“.

Правителството на Онтарио се опитва да обясни своите намерения със загриженост за деца: иска да се намали нивото на забременявания сред тийнейджърките, да се обясни на децата, че не трябва да убеждаваш някого да прави секс без негово съгласие, че не може да се обиждат на базата на сексуална ориентация и т.н.

Ontario_02Но родителите трудно могат да бъдат подведени. Жители на Торонто създадоха във Фейсбук група за борба с новото „сексуално образование“. В края на февруари 2015, в най-големия студ, мултиетническата общност на Торонто в лицето на 800 активисти застана пред сградата на парламента в Онтарио – протестиращите настояваха властите да се откажат от новата секспрограма в образованието. Към протеста на родителите се присъединиха депутати, общественици, а инициативата на Катлийн Уин беше разкритикувана и в пресата.

Въпреки протестите на родителите, министър-председателят Катлийн Уин, която навремето, имайки три деца, се е развела със съпруга си и е довела при тях своята партньорка-лесбийка, заяви, че всички протестиращи са хомофоби.

Wynne-Pride_810_500_55_s_c1

Премиерът на Онтарио Катлийн Уин (вляво) със своята сексуална партньорка на гей парад

 

През април 2015 се състоя втори митниг, на който вече се събраха над 5000 души. Хората дойдоха организирано от всички краища на Онтарио. Имаше англосаксонци, индийци, руснаци, гърци, китайци, имигранти от Африка… Най-организирани от всички, разбира се, бяха мюсюлманите. „Нашият дом е в пламъци!“ – така се изрази техният лидер.

Аз бях сред руските емигранти, носещи плакат „Либерали от Онтарио! Педофилите ще гласуват за вас, родителите – не!“ (премиер-министърката Kатлийн Уин е лидер на Либералната партия в Онтарио). Дадох интервю за местния вестник „Торонто Стар“ и говорих за това, че емигрантите, идвайки в Канада, я смятат за християнска държава с твърди морални устои, а сега за децата просто не е безопасно да ходят на училище. Слушайки за секс в класната стая, гледайки илюстративен материал, 11-13-годишните могат спокойно да изнасилят 8-годишно, учещо в същото училище, в тоалетната… Някои от нашите сънародници дори решиха да се върнат у дома, не виждайки бъдеще за децата си в този Содом и Гомор.

Ontario_01

Протестен митинг на родители в Торонто срещу новата програма по сексуално образование

 

Всичко това се случваше на фона на делото срещу бившия заместник-министър на образованието на Онтарио, професор Бенджамин Левин, който вече е признат за виновен за създаване на детска порнография и за това, че е консултирал майки как да правят секс с децата си. Когато през 2009 г. Левин беше зам.-министър на образованието, министър беше същата Катлийн Уин, настоящ премиер на Онтарио и инициатор на „сексобразованието“. Както пише Левин в един от документите, новата програма за сексуално образование е била „приоритет“ за двамата. Те се опитаха тихомълком да я въведат през 2010 г., но християнските организации вдигнаха много шум, родителите бяха възмутени и не позволиха планът да се осъществи. През 2013 г. полицията, разследвайки международна мрежа от педофили, откри сред тях Бен Левин. Всеки ден той е посещавал сайтове за инцест (кръвосмешение) и e разказвал как той и съпругата му са правили секс с трите си дъщери, съветвал е майките как да развращават дъщерите си, да ги насилват и да ги „предоставят“ на своите съжители. „Беше страхотно!“ – пише Левин  по времето, когато е „използвал“ (по неговите думи) дъщерите си. Той изразява надежда, че те, вече пораснали, ще му предоставят за секс-утеха и внуците му…

Ontario_03

Бившият заместник-министър на образованието д-р Бенджамин Левин (вляво), който беше арестуван през 2013 г. за разпространение на детска порнография, на традиционния гей-парад в Торонто заедно с лидера на либералите Джъстин Трюдо (сега премиер на Канада) и с премиера на Онтарио Катлийн Уин

 

Родителите от Онтарио не без основание, както се вижда, предполагат, че новата програма за сексобразование е създадена от този педофил. До дни той ще бъде осъден и  вкаран в затвора, но делото му, оказва се, е живо и побеждава.

Миналата седмица (май 2015) родителите направиха последен опит да се доберат до Катлийн Уин. Група от активисти се срещна с нея, но им беше заявено, че премиерът няма да отстъпи от своя план.

Така се стигна до стачката. От 4 до 11 май 2015 родителите от Онтарио, които  не са съгласни със сексобразованието, не водиха децата си на училище. Това, разбира се, е трудно. Работещите родители, особено самотните, няма къде да оставят децата и е трудно да плащат сметките си, ако пропуснат една седмица на работа. Дори могат да изгубят работата си… Но хората решиха да пожертват много, излагат се на риск и не възнамеряват да отстъпват.

В първия ден на стачката, в понеделник, в училищата в Торонто не дойдоха 35 000 деца. А правителството, видимо уплашено, че няма да успее да влее в детските глави „сладката отрова“, се разбърза: родители разказват, че новата „секспросвета“ стартира в училищата още сега, без да се чака септември. (Разбираемо е – през септември стачките ще бъдат още по-масови и няма да има кого да учат)

Ontario_04

Премиерът на канадската провинция Онтарио Катлийн Уин (в синята рокля) със своята интимна партньорка и симпатизанти

 

Междувременно канадският сайт www.Lifenews.ca публикува откровенията на една лесбийка-учител от Онтарио. По време на конференция тя просвещава свои единомишленици как да популяризират в детските градини идеята, че хомосексуалните семейства са равни на традиционните. Тя разказа как е започнала да обучава деца в предучилищна възраст и че това било „най-хубавото нещо“. Чела им една книга, където принцът се омъжва за принц. И когато едно момче казало: „Това не може да бъде! И двете са момчетата!“, тя отговорила: „Възможно е. Тук, на страница 12, това е описано“. Детето казало: „Това книга. Това не е реалният живот „. А учителката отговорила, че тя е жена, и е женена за жена … „В класа настъпи тишина“. И тогава учителката казала: „Искате ли да ви разкажа как прекарваме времето с децата си?“. Децата казали, че искат. И тогава педагожката започнала да разказва как люлеят децата в люлката, играят си, гъделичкат ги, водят ги в сладкарница и т.н. „Нима това е различно от вашите семейства?“ – попитала тя. И децата казали, че не е различно… а момчето, което първоначално протестирало, след разказа казало: „Да, вие сте семейство“.

sexk-edusvatdiore-450x330Учителката донесла в клас снимка на своето лесбийско семейство и сега тя винаги стои там… Тя така просвещавала децата, че когато в пети клас дошло ново дете и научавайки, че учителката е лесбийка, казало, че му се гади от това, всички деца го гледали осъдително, а на едно от момичетата дори му се насълзили очите от обидата…

За това, че в училищата вече са започнали да учат „това-онова“, пред „Комсомолская правда“ разказва и една руска майка. По закон родителите все още имат право да вземат децата от такива уроци и тя отишла да вземе своето. „Вместо нашият добър директор ме посрещна някакъв дядка с мазен поглед. Попита ме защо взимам 11-годишния си син. Отговорих, че му е още рано да знае тези неща. „Не, – каза той. – Децата трябва да се учат на това от 3-годишна възраст“. Майката прибрала сина си, но съучениците след това му разказали, че са гледали филм за „пуситата“, после гледали кадри от раждане и „това било толкова отвратително и срамно, че едно от момчетата дори се скрило под масата“.

Друга майка разказа как учителят в класната стая с червило на устните попитал децата: „Знаете ли, че има презервативи с шоколадов вкус? Много са вкусни.“

Срещу новото сексобразование протестират активно християнските организации в Канада, които първи започнаха борбата и я оглавиха. Католиците вече писаха до папата, търсейки защита за провинцията от експериментите върху децата. Но християните в Канада, както и навсякъде по света, сега са в беда. Няма гаранция, че думите на папата, ако прозвучат, ще повлияят на някого…

61876670

Протест на родители в Онтарио

 

В адвокатските асоциации в Канада вече не се приемат випускници от Юридическия факултет на знаменития Християнски университет. Правата на сексуалните малцинства са значително повече от правата на вярващите. В Канада не можеш да откажеш услуга на гей или лесбийка, дори ако религията ти забранява да направиш нещо за тях. (В САЩ наскоро със 135 хиляди долара беше глобена семейна двойка сладкари, които отказаха да направят сватбена торта на лесбийки).

Между другото, неотдавна в Белвил, един от градовете на Онтарио, родителите бяха възмутени от разпространението на плакати, в които децата се призовават да не използват в речта си думите „майка“ и „баща“, „съпруг“ и „съпруга“, а да ги наричат ​​“родители“ „опекуни“, „партньори“, „съпрузи“. Предлага се отказ от обръщенията „госпожица“ и „госпожа“ към учителките, а вместо това да ги наричат по име. И всичко, защото това е gender inclusive language„език, напомнящ за половите различия“.

В плакатите стигат до там, че предлагат думата „policeman“ (полицай) да се замени с „police officer, за да не се произнася думата „man“ (мъж). „Chairman“ (председател) също не трябва да се  употребява, вместо това – „chair-person“. Не мъж, а някакво лице, което управлява…

Ontario_05И знаете ли защо е всичко това? Създателите на плаката обясняват – защото половата принадлежност е „вътрешно осъзнаване като мъж или жена“, което „може да бъде в противоречие с твоя физически пол, който се определя от хромозомите.“

Със сигурност ще ви уведомим какъв е изходът от борбата на хиляди канадски родителите за това децата им да си останат момчета и момичета, а те самите – майки и бащи, съпрузи и съпруги.


*Въпреки протестите на родителите, учебната програма по сексуално образование е въведена в адаптиран и „разводнен“ вид от премиера на Онтарио Катлийн Уин за настоящата учебна 2015-2016 година. Резултатът – стотици родители не пускат децата си на училище и посещаемостта намалява видимо. Протестите продължават през цялата учебна година и до днес. Правителтвото на Онтарио обаче е категорично и отказва да се съобрази с общественото мнение. В канадската преса има множество материали по случая и въпреки огромния спад в рейтинга на Катлийн Уин, нейната сексуална програма се реализира в училищата на Онтарио. (бел.ред.)

Официалният линк към учебната програма по Сексуално образование: https://www.ontario.ca/page/sex-education-ontario

Превод: Цеца Христова / Memoria de futuro

Източник: Комсомолская правда

Още от автора: Евелина Азаева

Евелина Азаева

Евелина Азаева е журналист и кореспондент на в. „Комсомолская правда“ в Канада.

 1. Станислав Илиев каза:

  Част от „прелестите“ на диктатурата на дегенератите.

 2. Рафаела каза:

  Родителите реагират адекватно и в това е идеята!Не желаят децата им да са промити мозъци и ги спират от тези класове.Няма друг начин.
  Какво ще бъде ,ако 1000 човека засадят по едно дърво ?А 1000000?
  Какво ще бъде ако 1000 човека не консумират кока_кола?А 1000000?
  Какво ще бъде ако1000 човека консумират храни от местните производители?А 1000000?
  Какво ще бъде ако 1000 човека ,ходят пеша за да не плащат 1.60лв. За градски транспорт ?А 10000000?
  Докато не осъзнаем ,че сме общност ,няма победа.Не е лесно да се избяга от Комфортното ,но когато избягаме от това ,наистина ще изживеем живота си осъзнати и единни!
  Единственната революция ,която бихме могли да направим е вътре в нас!
  Благодаря ,че ви има !!!

 3. Кирил каза:

  Не виждам нищо проблемно в нито един въпрос, свързан със сексуалността. Да, има и хомосексуални хора, има и такова нещо като blow job, има и аборти. Незнанието няма с магическа пръчка да изтрие всички тия неща. Но сексуалното образование може да ги ограничи и да сложи някакъв ред. В България поне е така и съвсем не ни интересува нас, родителите, какви простотии се случват нейде по света. При това описани в жълта преса.

  • Михаил Михов каза:

   Защо според вас в „демократична Европа“ съществува наказателна отговорност за проповядване на идеите на национал-социализма и за отричане на Холокоста?
   Да, има и нацисти, расисти, педофили, некрофили, садисти, копрофили и всякакви други „фили“. Защо според вас да не запознаем в редовната учебна програма децата с всички тези идеи, да ги научим на всичко, което има на белия свят?
   Втори въпрос: защо в цял свят съществува възрастова граница за правоспособност и дееспособност? Юристите обясняват, че човек трябва да е на определена възраст, за да осъзнае, осмисли и приеме критично някои неща в живота.
   Въпросите ми са достатъчно насочващи, за да разберете какво искам да ви кажа.
   Ще спомена само още нещо: не се радвай, когато гори къщата на съседа, защото ще пламне и твоята.

   • Кирил каза:

    Да, много добре би било да се знае за всички тези изредени неща, защото знанието е най-добрата превенция. Случайно ли е, че срещу сексуалното образование протестират католици? Да напомня, че точно католическите падрета излязоха най-големите педофили. И точно такива не искат децата да знаят за това, така че да се възползват от тях.

  • хм каза:

   не виждаш и нищо проблемно умовете на децата от рано да се занимават с тези неща? за 14-15 годишни – да. но 9-10 годишни ….

 4. Хрис каза:

  Изчетох рамката на програмата и не виждам нищо нередно в нея. По-добре децата да бъдат информирани, отколкото да стават „родители“ на по 13-14 години. Програмата учи децата на себепознаване, толерантност и себеразбиране, нищо лошо в това. От друга страна статията е написана целенасочено оплюваща, но какво друго да очакваш от руски „журналист“…

  • сара каза:

   Естествено. Трябва да знаят какво е вагина, пенис, оргазъм, еякулация и полюция. А какво е морал, вярност, чест, достойнство? Марки лак за коса за буклите на бабиерите. Любов? Всичко, което прави удоволствие е любов. Като маркуча, дето миещите улиците (не е политически коректно да кажа кои) го хващаха между краката си и забелваха очите. Ами прави удоволствие. Любов. Защо да не се влюбиш в маркуч? Съвременно. А свободен човек? Ами той оруел си го е казал в така добре пресъздадения от него новоговор. Свободен си от нещо. Като кучето, което е свободно от бълхи. Ние съвременни хора ли сме или мухъли, чугуни, рубладжии и путлеристи? А че на хомосексуалните им се драйфа от гейпарадите, които други организират от тяхно име, е друга работа. И тях ще ограмотим сексуално, нали? Да се държим за линията, която съвременните щати поеха от късния ссср! Те ще ти възпитат децата най-добре, не им се бъркай. Вземи пример от пребоядисаните комунисти! И така може, и иначе може, важно е далаверата да върви, другото е средновековен мухъл! Bee modern и кажи тенкю на гостите!

  • Мария Флек каза:

   Вие, който одобрявате тази програма, един ден ще застанете пред Твореца на вселената, и Той ще Ви покаже точно това, което сте написали тук. Не знам как ще се почувствате. Покайте се докато има още малко време!

 5. Terminator каза:

  Това ще им изяде главата на запада! Не може да се върви срещу божието начало. Нямаше да има Адам и Ева.

 6. таня каза:

  В Германия ситуация тя е същата. Решението е бойкот, но тотален – никакви данъци и сметки да не се плащат и то от ВСИЧКИ!!!

 7. хм... каза:

  Информирани…!?! Определено най-важно е на 4-5-6 години да са наясно със сексуалността децата. ?

 8. Рафаела каза:

  Всички сме различни и хомосексуалисти е имало винаги.Не мога да разбера защо постоянно се преекспонира това.Ако детето ми е хомо ,пак ще си го обичам.Само че не искам представата му за секса ,да порно филм.Това звучи много механично :“Съвкуплявайте се ,ползвайте презервативи,с този крем си намажете дупето….“Според мен еротиката и интимността изчезват и в един момент ще се окаже ,че е най-нормално да си безполов.Няма нищо лошо в сексуалното образование ,но по – добре да става по желание.Има много хомосексуалисти ,които не афишират това …просто си живеят живота ,такива каквито са .Не мисля ,че днешно време ,някой ги притиска .И в двата случая е кофти ,да те учат ,какъв да бъдеш ,как да възприемаш секса .

  • Гого каза:

   Рафаела нещо не си добре. Извинявай че ти го казвам. Но как може да кажеш, че ти е все едно дали твоето дете е нормално или хомо. Разбираш ли, че това е болест. Това е ненормално. Нима за теб това е просто избор. Нима за теб е просто избор дали ще починеш от спин или сифилис. Или ще живееш по правилата на сътворението и универса.

 9. Читател каза:

  Видях за какво става дума и мисля както някои вече са отбелязали: няма нищо проблемно в курикулума, а проблемите ги създават някакви сектанти. Търси се под вола теле. Между другото споделих статията с българи от Канада и разбрах, че точно за това става дума. И май Кирил е прав – защо ни занимавате с някакви неверни и нямащи нищо общо с нас въпроси? Защо не обръщате внимание на това, че религиозните организации вкарват мигранти в Европа, че тези същите правят анти-протести срещу ПЕГИДА? Защо сексуалното насилие е табу сред американските протестанти и католици и има ли връзка с факта, че сексуалното образование дава знания на децата как да се пазят от това?

  • Ваня каза:

   Самото образование като такова е насилие ,и то върху детската психика/говоря за сексуалното образование/.Ако има насилие,има начини да се разпознае.И защо ,,през главите на родителите“.Възмутена съм.

 10. Безименен :-) каза:

  Забравяте историята :-). Колко от римските императори не са били хомосексуално ориентирани. Ами „светите“ отци и обкръжението им. Или си мислите, че педофилията на кардиналите в САЩ е изключение :-)?

  https://www.youtube.com/watch?v=PqT9fMlhBVY&list=PLZ_WhHgEtD2LvGfodY0dENHJ-1nnsyTlJ

  Да вземем един Нерон, да речем. Или Калигула :-). (да не се правят асоциации с книгите на Христо Калчев)

  https://www.youtube.com/watch?v=2xA22TFkkxM

  Гледайте пак „Аз Клавдий.“ или „Къде отиваш господи“ на Сенкевич.

  Но големия въпрос е, че тогава пак е била здрава криза, римляните са смесвали златото в монетите с примеси(инфлация) а са изисквали плащане в булион на данъците и т.н. „държавнически“ трикчета ;-).

  Ами Нерон е харчел пари като обезумял, нещо като днешните кенсиянски програми за „държавническа мъдрост“.
  Ей ви го Борисов, защо ви е да ходите чак до Канада. Мартин Армстронг разказва много интересно за Цезар и Брут ;-). И финансовите схеми на империята. :-).

  https://mises.org/library/inflation-and-fall-roman-empire

  Такива са мераците на тълпата :-(. Нещата са свързани и не може да се гледат като отделни неща сами за себе си .

 11. сара каза:

  Проблемът е съвсем друг. И целенасочено се измества. Не знам защо. Под маската на „толерантност“ се дискредитират хомосексуалните и обществото се насочва целенасочено срещу тях. Ето два примера:
  1.Китаеца и азис. Китаецът си е хетеросексуално момче, комуто са дадени доста пари, за да играе ролята на хомосексуален. Защо? От кого? С какво право взимаш един, лепиш му етикета на друг и лицемерно твърдиш, че си солидарен с другия?
  2.Кончита вурст. Четох някъде интервю с него, беше малък регионален вестник, който не попада под окото на цензурата. Там томас нойвирт (името на кончита) казва, че едно ной-обикновено австрийско момче. Защо трябва да го облекат в женски дрехи, защо и на него трябва да лепнат друг етикет, за да просперира.
  В голямото си болшинство хомосексуалните са фини и деликатни хора, любимци на рекламния бранш, защото много от тях са добре ситуирани и щедри. И те искат едно – да бъдат оставени на мира да си водят тихо и скромно живота, а не да организират уж от тяхно име гейпаради и да лепят етикета „хомосексуален“ на човек, стремящ се към бърза известност. Абсурдът е, че тези, които уж ратуват за толерантност, по един недопустимо груб начин създават целенасочено абсолютно изкривена представа за тези, чиито интереси уж защитават!

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни