Меркел трябва бъде изолирана и съдена. Лидерът на Европа е Виктор Орбан

hr-hristova

Днес Европа плати поредната цена за безумната политика на Ангела Меркел, която като смъртоносен вирус се разпространи в целия Европейски съюз.

Дори нашият толкова послушен премиер, който за всяка своя стъпка се съветва с началничката от Берлин, днес заяви, че политиката на европейските държави към мигрантите е „абсолютен провал“.

Дойде времето, в което истината повече не може да бъде прикривана. И тя е следната: Европа е в състояние на пълна неадекватност и като изпаднала в безсъзнание извършва ритуалното си самоубийство. Не просто цивилизационно. А съвсем буквално самоубийство.

Германската канцлерка, без да е била упълномощавана някога от някого, се изживя като едноличен монарх на цяла Европа. Само че никой не й беше делегирал правата да действа от името на всички държави на Стария континент.

Тя обаче го направи.

Първо извика тълпите от Африка и Близкия изток да дойдат и да се заселят на европейския полуостров. После посрещна джихадистите и главорезите с плюшени мечета и си направи селфита с тях. След това започна да гони германците от домовете им, за да подслони неидентифицираните субекти, които нахлуха през европейските граници без никакъв контрол. И задължи всички държави от ЕС да направят същото.

Лидерите, които запазиха здравия си разум, бяха обявени за ксенофоби и едва ли не за нацисти – защото се опитваха всячески да предотвратят това, което днес се случи в Брюксел, а вчера – в Париж. И ще продължи да се случва тепърва.

Европа вече е наводнена от хиляди джихадисти. Европол отдавна бие камбаната, че се планират мащабни терористични актове в различни страни. Няма кой обаче да чуе.

Европа не просто е обсебена от бесовете на либерализма и мултикултурализма. Тя е напълно полудяла и вече не е в състояние да се защити. Вече е твърде късно за ефективни действия.

Какъв е изходът?

На първо място европейските държави трябва да потърсят останките от инстинкта си за самосъхранение и под силен граждански натиск да се обединят спешно около оформящото ново ядро в Източна Европа и около своя нов реален лидер – Виктор Орбан. Политиката на Вишеградите се доказа като единствената алтернатива за евентуалното спасение на отиващата в небитието Европа.

На второ място трябва да бъде потърсена историческа отговорност от мотора на днешните събития – Ангела Меркел. Това може да се случи единствено със силен граждански натиск както в самата Германия, така и във всички други потърпевши държави, които станаха и тепърва ще стават жертви на нейната политика на „отворени врати“, както и на явно планираната ислямизация на Европа чрез новото Велико преселение на народите. Все повече европейски лидери и анализатори заявяват открито, че мащабната мигрантска акция е стратегически подготвяна и че Меркел е просто инструмент на скрити глобални интереси. Разпространеният наскоро доклад на ООН за популацията на Стария континент съвсем открито говори за демографска смяна на населението на Европа с хора от Северна Африка и Близкия изток. (по темата вижте ТУК)

Меркел трябва незабавно да бъде изолирана във взимането на решения от останалите членки на ЕС и да бъде принудена да напусне лидерската си роля в Съюза. За това е необходимо поемане на отговорност и на неотложни държавнически решения от европейските лидери, както и съобразяване с реалните настроения на европейските народи, които в голямата си част не подкрепят политиката на Брюксел и нямат доверие в неговия компрометиран, подкупен и бюрократичен елит.

А кога самите германци ще имат смелостта да поискат сметка от Меркел за безумните й действия – това е вътрешен въпрос на самите германци.

Ние обаче, останалите европейски народи, не можем да ги чакаме безкрайно.

Защото става въпрос не просто за бъдещето на нашите деца.

Вече става въпрос за живота им.

Една от родните радетелки на мултикултурализма и на хуманното отношение към джихадистите – Цецка Цачева – днес е в Брюксел и се появиха съобщения, че тя ще бъде евакуирана с правителствения самолет.

Да, те всички имат план за собствената си евакуация.

И повярвайте – хич не им пука за нас.

По същия начин ще се евакуират, когато тълпите нахлуят в България. Всички те много добре са помислили за себе си и за собственото си спасение. Но кой ще евакуира цяла България?!

Време е за себе си да помислим ние – народите на Европа.

Всички очакваме българският премиер Бойко Борисов да продължи с действия дадената от него днес отрицателна оценка на политиката на Брюксел. Европейският кораб потъва и дали до последно нашият премиер ще се държи като страхливо дете за полата на полудялата Меркел, или ще има дързостта и отговорността да влезе в отбора на смелите – предстои да разберем.

С активното си гражданско отношение, подобно на другите европейски общества, ние трябва да му помогнем да узрее за истината, че днес има един-единствен спасителен изход.

И че този изход вече не минава през Брюксел.

 

Още от автора: Христина Христова

Христина Христова

Христина Христова е завършила НГДЕК „Константин-Кирил Философ“ и Българска филология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Специализира Културология и Театрознание. Автор на драматургични и публицистични текстове. Работила е като учител по литература, ръководител на младежко театрално студио, държавен експерт и началник отдел в Министерството на образованието и науката, началник отдел „Култура“ в общинска администрация. Интересите й са в областта на антропологията, геополитиката, религията. Понастоящем ръководи агенция за специални събития и е Главен редактор на „Memoria de futuro – Памет за бъдещето“.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни