ООН настоява в доклад за „размяна“ на население на Европа с Близкия изток и Северна Африкaа

1703_1vai9

от Удо Улфкоте

Обединените нации настояват от държавите-членки на ЕС – Германия, Франция и Италия да предприемат „Размяна на групи население“ отнасяща се за мигранти от Близкия Изток и Северна Африка. Очевидно цунамито от кандидати за убежище е планирано отдавна.

Aufzeichnen

Отдел за населението на ООН Състояние на миграцията: едно решение за намаляващи и застаряващи населения

 

В станал известен едва сега доклад на ООН (края на ноември 2015)Replacement Migration (ST/ESA/SER A./206) на отдел Население на Обединените нации (UN Population Division) от 2001 година, се настоява за отваряне на Германия за 11,4 милиона мигранти, дори и ако това би довело до социално напрежение в страната („rise to social tensions“).

Борбата срещу съпротивата на гражданството при размяна на населението е целесъобразна, целта е постигане на ръст на икономиката. Всичко това е в интерес на индустрията. Тези цели имат широка международна подкрепа от страна на учените – икономисти.

Президентът на Световната банка при ООН Джим Йонг Ким също обяви през октомври 2015, че „размяната на население в Европа може да бъде двигател на икономическия растеж“ („engine of economic growth“), за да се преодолеят с всички средства от гледна точка на световната икономика демографските промени.

На поверителна среща в Сан Августин край Бон през ноември 2015 г., правителството на Германия обясни за какво да бъдат готови в бъдеще министерствата в страната: до края на 2016 г. в Германия се очакват до десет(!) милиона бежанци. Това, което на пръв поглед изглежда абсурдно за средностатистическия гражданин, може без съмнение да се докаже с факти.

Трябва да се знае, че  федералното правителство очаква да се появят поне още две деца от всеки търсещ убежище. Сметката показва: през 2014 г. броят на бежанците общо е съставлявал 300 000 души (с потомците броят им става около 900 000). През 2015 те надхвърлят един милион (заедно със събирането на семействата се очакват 3 милиона), а за 2016 се очаква аналогично толкова висока или още по-голяма бройка. Цифрата лесно може да достигне четири и даже пет милиона.

Обединените нации наричат всичко това безобидна размяна на миграция – „replacement migration“. При това, с благословията на ООН, едни народи просто се разселват. В средите на ООН има също така предложение как трябва да се финансира всичко това: германците трябва като първа стъпка да увеличат пенсионната възраст на 72 и като втора –  на 77 години.

Само така могат да се изхранят и обгрижат новите „съграждани“ в „Германия – новата Мека“. На германците, които се чувстват потиснати, не им остава нищо друго, освен да махат със знаменца, да викат добре дошли на новите граждани и да им поднасят хлябс масло.

Превод: Александър Александров / Memoria de futuro

Източник: KOOP online

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

  1. Къчо Карамасуров каза:

    -преди са го правели ТУРЦИЯ , Русия…., сега го инициират и евреите-кукловоди, Разбойкьо ще се нагъзи ли отново !?

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни