Още една атака под фалшиво знаме в Париж?

autor-Paul-Craig-Roberts

Една различна гледна точка на небезизвестния Пол Крейг Робъртс. Мемория публикува материала от официалния сайт на автора без съкращения и намеса, като си запазва правото, че мненията на редакцията и автора не е задължително да съвпадат, но могат да бъдат повод за размисъл по определени актуални въпроси.

В петък, 13-ти, в 7 вечерта, не разполагаме с много информация за „терористичните атаки“ в Париж, с изключение на това, че Париж е затворен като Бостън след „бомбените атентани на Бостънския маратон”, също предполагаемо изфабрикувано произшествие.

Вероятно ще бъдат представени достоверни доказателства за това, че атентатите в Париж са били истински терористични атаки.

Въпреки това, какви ползи биха извлекли бежанците от това да се превърнат в нежелани гости чрез актове на насилие, насочени срещу страната-домакин, и къде във Франция бежанците могат да придобият автоматични оръжия и бомби? В действителност, откъде биха могли да ги придобият и самите французи?

Милионите бежанци от войните на Вашингтон, заливащи Европа, извеждат на преден план в европейския политически живот националистическите партии – такива като Пегида в Германия, Британската партия на независимостта на Найджъл Фараж, Националния фронт на Марин Льо Пен във Франция. Тези анти-ЕС партии също са и антиимигрантски партии.

Последните проучвания на общественото мнение във Франция показват, че в резултат от притока на бежанци от войните на Вашингтон, Марин Льо Пен е начело в списъка на кандидатите за следващите президентски избори.

Със своята 14-годишна подкрепа за неоконсервативните войни на САЩ за надмощие в Близкия изток, влиятелни кръгове в европейските правителства унищожиха своята електорална подкрепа.Европейските народи искат да са французи, германци, холандци, италианци, унгарци, чехи, британци. Те не искат страната им да се превърне в една многолика Вавилонска кула, създадена от милионите бежанци от войните на Вашингтон.

Съхраняване на собствената национална идентичност – ето това предлагат на избирателите си Пегида, Фараж и Льо Пен.

Не бива да изключваме, че, разбирайки своята уязвимост, управляващият елит във Франция е решил да защити престоя си във властта с помощта на изфабрикувана атака, която ще позволи на управляващите кръгове да затворят френските граници и по този начин да лишат Марин Льо ПенMarine от основните й политически козове.

Някои хора са толкова наивни и глупави да си мислят, че нито едно правителство не би убило собствените си граждани. Но правителствата правят това постоянно. Има безкрайно много атаки по фалшив флаг, като „Операция Гладио“. „Операция Гладио“ е съвместна операция между ЦРУ и италианското разузнаване, които в следвоенните години организираха безмилостни бомбени нападения срещу невинни италиански граждани, например такива, очакващи влака си на гарата. При атентатите загинаха стотици хора, а след това вината за това насилие беше хвърлена на европейските комунистически партии, за да се блокира евентуален успех на комунистите на изборите.

Италианският президент разкри истината за „Операция Гладио“ и можете да прочетете жестоките подробности за нея в мрежата и в няколко книги. Тези бомбени нападения не бяха организирани от комунистите, както беше широко тиражирано от покварените западни медии. Взривовете бяха организирани от италианското разузнаване с помощта на ЦРУ. На изслушванията по едно от разследванията, офицер от италианското разузнаване каза, че обектите за нападения са били избирани така, че да има максимален брой жертви жени и деца, тъй като тези жертви били най-полезни за дискредитиране на комунистите.

Като се има предвид отдавнашната традиция за организиране на пропагандни мероприятия под фалшив флаг, „терористичните атаки“ в Париж могат да се превърнат в най-новото им превъплъщение в реалност.

Превод: Цеца Христова / Memoria de futuro

Източник: Официален сайт на Пол Робъртс

Още от автора: Пол Крейг Робъртс

Пол Крейг Робъртс

Д-р Пол Крейг Робъртс е бивш зам.-министър на финансите в администрацията на американския президент Роналд Рейгън. Заемал е академични постове в редица престижни американски университети, старши научен сътрудник в института Хувър. Редактор и колумнист в The Wall Street Journal и колумнист за Business Week и Scripps Howard News Service. През 1993 г. сп. Форбс го поставя сред седемте най-добри и изявени журналисти в Съединените щати. Работил е и като консултант на американското Министерство на отбраната и на Министерството на търговията на САЩ.

  1. Vorik каза:

    Така както на Майдана, че даже и кулите близнаци! Да може и да е така !

  2. ВАЛЕРИ каза:

    Звучи доста логично. И сигурно е прав.
    Проблем-реакция- решение.
    Някой добре мести пешките.
    А експертите веднага „дават мнение“.

  3. Кали каза:

    Страшно е да си помислиш, че е така, но като гледам индиректните методи за ликвидацията ни, възможно е да е прав. Но по скоро има и стъпки към „подпалването“ на Европа. Просто Франция е най удобна за ненавист от страна на ИД. Считам че е дълбока и сложна манипулация, а не директен терористичен акт.

  4. Съгледвача каза:

    МИСЛЕТЕ ЗА НАШИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ !!!

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни