Вразумете се!!!

430x287

Учени и творци начело с акад. Георги Марков се обединиха в призив към управляващите.

ПОДПИСКА

Господа управляващи,

Европейската християнска цивилизация отново е пред тежки изпитания и заплахи с непредвидими последици.

Към Европа са тръгнали милиони. Наивно е да се успокояваме, че става дума само за бежански вълни, движени от хуманитарни подбуди. Пред очите ни се извършва опит за превземане на Европа и унищожаване на християнската цивилизация.

Днес нахлува един милион, но се готвят десетки милиони. От тях реално малцина са гонени и клани от ордите на Ислямска държава. Много от тъй наречените бежанци са добре подготвени за бъдещи терористични атаки из цяла Европа джихадисти.

Значителна част преминава през нашата страна. Но за разлика от Гърция, Унгария, Чехия, Полша, Словакия, Сърбия, Германия, Австрия и други, българските управници и политици мълчат.

Господа управници, призоваваме ви да не мълчите и наблюдавате трагичните процеси, като чакате указания и решения отвън, нехаейки за катастрофичните заплахи, надвиснали над Европа и нашата страна, но заемете ясна и категорична позиция, отстояваща висшите национални интереси.

Събудете се, вразумете се!

Не чакайте да избухне справедливият народен гняв и недоволство. Търпението на българския народ не е безгранично.

Помнете, че носите историческа отговорност!

акад. Георги Марков
акад. Константин Косев
акад. Васил Гюзелев
акад. Ваньо Митев
акад. Дамян Дамянов
акад. Благовест Сендов
чл.кор. Васил Николов
чл.кор. Васил Проданов
проф. Валери Стефанов
проф. д-р Йордан Ведър
Стоян Райчевски
Иван Гайтанджиев
Иван Гранитски
Боян Ангелов
Панко Анчев
Никола Инджов
Евтим Евтимов
Лиляна Стефанова
Кольо Георгиев
Петър Анастасов
проф. Борислав Стоев
арх. Здравец Хайтов
Вели Чаушев
Григорий Вазов
Ценко Минкин
Хайгашод Агасян
Найден Вълчев
Стефан Мавродиев

Подписката е отворена и продължава.

  1. Венко Венков каза:

    Напишете писмо и до европеѝските политически елити, които с безумните си политики, ни вкараха в това блато.

  2. Dino каза:

    Щом и а тези им пропари под краката ,значи им завряла и главата.Ами сега на къде !?
    Няколко месеца преди 09.09.1944г. партизаните са се увеличили двойно повече отколкото за 4 години партианско движение.Процесите са необрати .Идва ново време .И вие господа професори също ще вземете участие в него ,но този път ,от другата страна на бариерата ,на криминалният преход на ,които Вие бяхте „тинк танковете“.

  3. asd каза:

    Социализмът е жив, другари! Само един интернационалист-източноевропеец би говорил и писал за европейска култура. Само един източноевропеец, хеле българин, на въпроса „Ти какъв си?“ би отговорил гордо: „Южен слав… пардон, европеец!“
    Нагледали сме се през годините на т.нар. интелигенти, които наричат предците си варвари и са отраснали с промивани мозъци как всичко що е чуждо и идва от Рим и Западна Европа е цивилизация, а другото е варварщина. С изключение на това от СССР де.
    На останалите предлагам да се събудите. Европейска цивилизация няма. И християнска цивилизация няма. Имаме сбор от империи, които само допреди половин век се клаха в най-големите войни на света кой да владее света. И нашето място в тия планове не беше на софрата. Не е различно и сега. На империите не им пука за българите, смеят ни се в очите, разсипаха ни (бившия СИВ), за да нямат конкуренция, че и без туй едвам дишат прахта на азиатците и американците. Кусур им беше още страни с индустрия и евтина работна ръка. В Европа ни презират и не ни щат, предпочитат турци, араби, индийци и др. от бившите си колонии, и най-нагло си го заявяват. Дето се вика ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали
    След като поизчерпаха идеите с -измите, сега дойде пак ред на старата класика – религиозните войни. В кой век живеете и какви религии сънувате? Нищо чудно, че нашата „интелигенция“ последните години бълнува за православие и християнство. Да не забравяме, че всичките са „наши хора“, а Русия открай време бленува да стане Третия Рим, обединяващ сите славяни-християни под казашкия ботуш.
    Давай народе, мри за Европата и за християнството, за да могат другите да живеят на твой гръб! Тръшкай се за империите, крали с векове от цял свят, чийто бивши роби сега си търсят своето! Това е твой проблем… зер и ти си с империя… а проблемите с негрите в САЩ са наш насъщен и най-сериозен проблем… ще ни затрият… Западът (и Русия) са винаги с нас – още от Берлинския конгрес, та през Балканската война, и през ПСВ, и през ВСВ и до ден днешен.
    Да пророним някоя сълза…

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни