Опорният лост за бъдещия терор. Слепи ли сте?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Калина Андролова

Когато бедни хора бягат от война, те се придвижват до най-близката граница и търсят спасение от смъртта. Тези хора, обаче, които пътуват днес из Европа с табели, че искат да живеят в най-богатата европейска страна Германия, не бягат от война. Те просто се преселват и търсят по-удобен начин на живот. Разрази се истерична пропаганда на мелодраматични чувства към бежанците, добре изработена в лабораториите на специалистите по медийно облъчване и формиране на обществено мнение. Безброй НПО-та, финансирани от САЩ, се заеха да организират шествия в подкрепа на „бежанците”.

Аз обаче имам един въпрос. Спомняте ли си началото на 90-те години в България? Спомняте ли си онзи глад, липсата на пари, ужасната разруха, затварянето на предприятията, тоталната бедност и безпътица? Стотици хиляди българи трябваше да променят мястото си и начина си на живот. Нямаше как да се замине за Европа просто ей така, да застанеш на границата и да кажеш: „Бягам от смъртоносната безнадеждност в България. Искам да съм в Германия, Франция, Великобритания…” Тогава американските НПО-та не финансираха сълзлива пропаганда за нещастните, бедстващи българи, руснаци, източноевропейци. Напротив, с любопитство наблюдаваха резултатите от собствената си стратегия, как умират от глад, студ, бедност и липса на медицински услуги възрастните хора, нашите бащи, майки, баби и дядовци. Никой тогава не ни пусна да заживеем в Европа! Никой не беше загрижен, както сега грижовно се отнасят към нуждите на преселниците, за чиято съдба, апропо, е виновна изцяло и напълно администрацията на Обама. И да се твърди друго е просто крайна форма на пропаганден цинизъм.

Имам познати, които преживяваха по няколко години по лагерите в Европа в очакване да одобрят документите им, след което ги обявяваха за икономически емигранти и ги връщаха обратно в България. Лично аз съм силно озадачена как т.нар. бежанци днес имат изобщо право да си избират къде ИСКАТ да отидат да живеят. Какво точно означава това: ОТИВАМЕ В ГЕРМАНИЯ! Това вече не е бягство от война. Не е и икономическа емиграция, защото такава емиграция не може да е масово организирана. Икономическата емиграция е разнопосочна, всеки в различно време отива на различно място, съобразно съвсем индивидуални планове. В момента става дума за абсолютно организирано нашествие на хора, чужди на европейската култура. Неслучайно излизат факти, че на каналджиите се плаща скъпо и прескъпо за прехвърлянето на тези хора в европейския свят. Някой има ли логичен отговор ЗАЩО се случва това? Войната е просто повод, „Ислямска държава” е просто инструмент. Самите мигранти са крайно арогантни, сякаш Европа им е длъжна. Издигат лозунги „Европа, засрами се!”, „Отворете си границите!”, крещят, блъскат огради, демонстрират особено самочувствие…Извинете! Европа ли сътвори и въоръжи „Ислямска държава”? Още ли не сте наясно?! Европа беше пожертвана в зловещата игра на външни сили. И това не е песимистично вайкане на журналистка по БНР, преувеличаваща драмата. Това е фактическото бъдеще. И то съвсем близкото бъдеще на Европа.

Мигрантите са от Близкия изток, Африка, Пакистан, Афганистан и други подобни. Как и защо точно сега се сетиха да пристигнат в Европа?! Миграционният хаос в Европа е важна тактическа операция по пътя на дълбокото етно-преустройство на Европа. Това е верен, но непълен анализ. Пълният анализ изисква да се подчертае, че заедно с мигрантите в Европа ще се настанят и доста сериозно количество бойци на „Ислямска държава”, примерно няколко хиляди. Нали разбирате, че ако няма такова преселение на бежанци, то в ЕС няма как да попаднат толкова много джихадисти. Тези джихадисти изобщо не са нужни на някаква си „Ислямска държава”. Те са необходими единствено на тези, които искат да контролират Европа. При всяка грешна геополитическа стъпка и всеки опит за самостоятелност, Европа ще бъде тероризирана и заплашвана с атентати, размирици, кланета и пр. Например, сключва се договор за изграждане на газопровод и хоп атентат или операция на радикалните ислямисти, която измества вниманието и не само вниманието, но и фактическите действия. Не искате да подпишете TTIP, о, лесно ще поискате корпорациите да ви съдят!

Необходимо е да се подчертае още веднъж: именно сега в Европа се вкарва опорният лост за бъдещото й управление през терор, хаос и неспокойствие. Именно сега ще се структурират клетки на терористични оперативни групи. Именно сега Европа все още може да направи нещо, за да се защити. Но за съжаление нищо не прави. Единствен Виктор Орбан брани Европа. Алчността и страхът от силна и мощна Евразия е по-силен от разума. Унищожава се Европа, раздробява се Азия, правят се поднационални и наднационални квазидържавнически структури. Не виждате ли подмяната на света? Слепи ли сте?!

 

Източник: Деконструкция – БНР

 1. Диана каза:

  Браво на Калина Андролова! Ужасното е, че да, много хора са слепи са очевидното

  • Петров каза:

   Точно затова сме яростни последователи на единствената антимигрантска, аниислямска и антитерористична партия в Европа / Алтернатива за Германия…Довечера с резултатите от изборите в Германия започва обратното броене за меркелистите и…комунистите !

   • Полина Станева каза:

    Какъв последовател си ти бе нещастник???Мястото на всички цигани, ислямски мигранти, заселници си е в Германия, и др.западни държави.По добре при тях отколкото при нас.

 2. Дора Кънева каза:

  Всичко написано е абсолютно точно. В т.ч. и пълната слепота на Европа. Ако бяха далновидни и искаха да видят, щяха да се стреснат още в самото начало на войната в Сирия. Още тогава заби камбаната. Само че има едно голямо НО, на Европа не й пукаше, нали Сирия е мноооого далеч от евро-границите, има прегради като България, които да понесат удара. Вече е много късно за промяна. Възможно е все още само в известна степен да се смегчи ситуацията в западна Европа. За наше съжаление, не и за България. Ние сме наречени за жертвен агнец, това нагло и недвусмислено се потвърждава особено от началото на годината насам :(

 3. Ятак каза:

  Трудни времена.Много въпроси и малко отговори.
  Какво е добро и какво е честно?
  Аз мисля че Европейските лидери първо трябва да получат разрешение или поне удобрение от собствения си народ дали да вземат или не бежанци от други народи.Очевидно е, че тези хора идват заради социалните облаги-здравеопазване,безплатно обучение и други. Хората които са допринасяли в държавната хазна с поколения наред ,дали имат какво да кажат по въпроса.Кой е разрешил на политиците да вземат такива решения ,с които ще разтърсят собствените си държави и ги извадят от баланс (етнически,релориозен,политически и икономически най-вече).
  Аз пък си задавам въпроса: На кого е нужно Европа да е разединена? Спомнете си в началото на 90те ,Сръбско-Харватския конфликт.Не беше ли изкуствено насаден и роднини се избиваха на религиозна основа? Толкова ненужно.Да но това отне време и много жертви и постигна целта си да се предотврати една единна и силна Европа.Сега пак .Разединение.Ами да .На кой му е необходимо? Социализма е добър,но както и Маркс и Енгелс са го виждали ще може да се приложи само в най-развитите страни.Ами сега???

 4. А. Алексиева каза:

  Войната в Сирия е война между Белия Дом и Кремъл, нали така? А какво би станало, ако заменим упреците към Обама с поглед към политиката на Кремъл? Със същия успех, големият кукловод на „голямото преселение“ може да бъде и администрацията на Путин? Някой финансира този мощен и организиран старт на процеса, но единствено заинтересованият от дестабилизацията на „Надменната стара Европа“ не е Чичо Сам.

  • SILENCE каза:

   Точно така! Сговорната дружинка поддържа мита за войната между двата конгломерата,за да не могат хората да вдигнат глави от ежедневните проблеми и да ги видят в целия им „блясък“.

  • STEF каза:

   IZGLEJDA CHE ILI NE STE ZAPOMNILI ILI NE SE INTERESUVATE KAKVO STANA I STAVA V LIBIA.TAM KREMAL NE NAPRAVI NISTO …I SEGA EDNA TRETA OT EMIGRANTITE MINAVAT OT TAM ….!!!!!…A SASTO TAKA MOJE DA PRO4ETETE ZA PLANIRANIAT HAOS…KOI GO PRAVI I ZASTO!!!…ASAD PRECHI NA TOZI HAOS DA STANE…ako ste sposobni pomislete ima li osnova da se slaga ravenstvo vav vinata????

  • Трезвеник каза:

   Основна грешка-войната в Сирия беше поредната война на САЩ срещу неудобните за тях народи и държави/например :Либия, Афганистан, Ирак, Иран,…../.Тя стана и между Русия и САЩ, а е възможно да прерасне в световна заради войната която САЩ водят срещу обидинена Европа по всички фронтове!

  • Н. Петров каза:

   Дали Калина ще е съгласна с това?
   Не разбира се. Втренчена в САЩ тя просто подминава Путин.
   Защо?

 5. А. Алексиева каза:

  Войната в Сирия евойна между Белия Дом и Кремъл, нали така? А какво би станало, ако заменим упреците към Обама с поглед към Кремъл? Някой финансира този мощен и организиран процес, но Големият кукловод на „голямото преселение“ може да се окаже и Кремъл,, защото Чичо Сам не е единственият заинтересован от дестабилизацията на Надменната Стара Европа. Все си мисля, че най-очевидното е добър манипулативен инструмент…

 6. Poli каза:

  Не съм съгласна. А паралела с България през 90те е неуместен – сирийците бягат от бомби и куршуми, а икономическата криза е резултат от война там. Много болно ми е да чета колко нечовечно и жестоко и станало българското общество.

  • Нели Цветкова каза:

   Напротив, съвсем уместен е. На първо място затова, че достигналите до Еврропа не са бежанци, а икономически имигранти. Бежанците са в съседните на Сирия страни, които наистина са подложени на невероятно изпитание. На второ място, защото този, който очаква да бъде“ спасен“ на първо място би се държал уважително към законите на страната, която го приема. Не би претендирал тази страна да си промени законите, за да му е удобно и не би се опитвал да диктува правилата и безогледно да нарушава законите. А всъщност точно това се случва, дори ако пренебрегнем терористичните удари. „Бежанската“ вълна е хуманитарна криза и към нея трябва да се подходи рационално, а не емоционално. Защото нечовечното е собствените ни пенсионери да са оставени на милостта на съдбата и докарани до просия, детските да са някакви мизерни суми и дори да не се дават на всички деца, а да издържаш -или поне да участваш в издръжката на- бежанци, които нямат никакъв реален шанс за интеграция в обществото и всъщност демонстрират, че нямат и такива намерения. Осигуряването на документи за самоличност и изискване на такива от този момент нататък, подписване на декларация за признаване и спазване на законите на страната, която ги приема, отказ на убежище на всички опитали се да влязат в страната нелегално, програми за задължителна заетост и изучаване и използване на официалния език… Може да звучи жестоко, но е необходимо. Изключение – само за деца до определена възраст без придружаващ ги възрастен. Другото е криворазбран хуманизъм, който обикновено води до много по-големи катастрофи.

  • Иво каза:

   На мен ми е болно да чета такива глупости, дано някой ден да проумеете и поумнеете … Жалко за Вас Поли …

   • Крум каза:

    Да да, напълно си прав че са глупости… Докато българи пенсионери са с мизерни 180 лева пенсийки, бежанци, не направили нищо за българия получават по 1000 евро… Нека сме още по либерални и изселим ненужните българи от България, и настаним само бежанци, и променим, и законите, и езика, и културата, и религията… Дано има повече такива хора като теб, че с отворени обятия да приемат тези клети бежанци, и докато българите се трудим и опитваме да правим България малко по-добра за бъдещият ни живот, те, клетите бежанци, да си седят в безплатните си държавни домове, и да получават по 1000 евро на човек…

  • Еси каза:

   Като сте толкова човечна се разходете малко вечер по тъмно на Сточна гара, Лъвов мост , Женски пазар, впрочем на пазара са и през деня, вижте с очите си клетите бежанци, тогава ми говорете за жестокост. Аз сирийци там не виждам. Цигани, изповядващи исляма и афганци- все млади момчета. Като бягат къде са им родителите, децата, близките. С доста ограничен светоглед сте. Пак ли ще е нечовечно и жестоко българското общество като един ден се изгаврят с дъщерите му. Питам Ви госпожо, тогава ще спите ли спокойно. Аз вече не спя !!!

   • udjs каза:

    Смее ли да се разходи там по тъмно,а би било човечно да облекчи младите арабски момчета,като се предложи за секс на техните тумби!Върви драга Поли,върви ,че е нечовечно да стоят толкова дълго на сухо!Тогава ,ако си жива пак ще си приказваме!

  • един българин каза:

   Ами хайде от човечност да им подарим земята си,за която предците ни са давали живота си и да отстоявали българщината !

 7. Руми каза:

  Прекрасена статия! Както и другата впрочем, на същата авторка!

 8. мая меракова каза:

  Поли,
  Една моя приятелка преди седмица повдигна въпросът защо да помагаме на бежанците, ако детските ни надбавки са просто смешни, да не говорим за пенсиите.Трябва да осъзнаем, а и да дадем отпор на ставащото, защото хората, искащи да се заселят в Европа, не са тези, излезли от книгата „Любов“ на Шафак. Те не носят нашите ценности, няма да спазват нашите обичаи.Но тъй като от 25години ни вменяват по телевизията и американския начин на живот, станахме прекалено апатични и воайорстващи, вместо действащи!

 9. Любо каза:

  Една от най-слабите и пошли статии които съм чел. Нищо ново не се казва в нея и се повтарят актуални поставени теми от последните седмици. Моля Ви преди да пишете по темата да се подготвите и да прочетете малко история. Раздумките от кафенетата не вървят пред интелигентният и начетен Българин. Отговори:
  1. Защо бягат Сирийците – война от близо 5 години за която никой нехаеше и името Башар Асад който изтребва населението си. Моля вижте видеата на vice канала в youtube за град Алепо.
  2. Защо идват в Европа и конкретно Германия – първите вълни идват насам защото имат познати в западна европа и Меркел която сега гледа насрано каза че ще помогнем.
  3. Тероризъм – да ще имаме проблеми, защото със Сирийци влизат Афганистанци, Иракчани и всякакви други знайни и незнайни. Тук вече трябва сериозен контрол.
  Също не съм за отворените граници, но съм и за това да помогнем на хора в беда подложени на геноцит от президента си.
  И моля Ви прочетете от къде тръгва гражданската война в Сирия и спрете вече с това Сащ и Русия.
  По интересно е откъде тръгва ИД и кой я подкрепя.

  • Тео каза:

   Точно така! Като изключим смущаващо големия брой правописни грешки, другото си е точно. Е, все пак и това – гражданската война в Сирия в индуцирана и похранвана отвън.
   А сравнението на авторката с 90-те е неадекватно, неуместно и манипулативно.

  • Изабела каза:

   Съгласна съм с написаното от Любо.

  • 1691 каза:

   Moite uvajenia za humanizma Vi, obache ne i za mantaliteta Vi. Predi da ce izkajete na obshtestven forum bi bilo umestno da ce informirate obektivno. V cluchaia, komentara vi e procto cmeshen. Iavno cte cliap.. Zelia cviat znae koi e nai-golemia terorist, Zeliat cviat veche ce cubudi i zapochna da ce oturcva ot robctvoto na amerikanzite. Tova, che tuk-tame ima elementi, koito oshte ne ca proumeli istinata ne e trevojno. Tehnia broi namaliava vceki den.
   Ctatiata na Kalina e oshte edno dokazatelstvo, che v Bulgaria ima umni i cpocobni hora cuc curze.

 10. Антон Иванов каза:

  Първо“Това не е миграция,а инвазия.Тази инвазия е добре планирана, организирана и финансирана.Естествено от САЩ и техните еврейски господари ционистите.Каква е целта?Да бъдат използвани за война с Русия.За целта ще трябва да се срине Европа,защото тя е раздвоена и нейната армия е неспособна,американската армия е паплач и също неспособна да воюва,остават тези фанатици,които ще бъдат хвърлени да правят джихат срещу християнството,т.е. срещу Русия.Защо всички отиват в Германия ? Защото Германия е стълба на Европа.Тя трябва първа да бъде разрушена.Останалите не струват пукната пара.Пък и е близо до Русия.От там ще тръгне джихата за Русия.САЩ много обичат да се перчат с много и модерни оръжия,но техния проблем е човешкия фактор,а той е решаващия.Затова е тази
  инвазия на ислямски главорези,но пак са збъркали……

 11. Megiddo каза:

  неграмотен ватник

 12. Д. Цветкова каза:

  Много точно написано. Напълно съм съгласна.

 13. Крум каза:

  Евросъюза е огромна заплаха за икономическата мошт на Америка. За това се предприеха незабавни мерки за дестабилизирането и разпадането на Европа. Америка никога няма да позволи да има конкурентна икономическа сила заплашваща световното и надмощие. Та дали са родшилди, рокефелари, евреий, или каквито и да са там които дърпат конците, то няма значение, важното е че не ги интересуват хората, а само материалните блага, те затова са капиталисти, а не комунисти, но ни най-малко са демократи или хуманисти.

  • Megiddo каза:

   Още един неграмотен ватник. Шантави мурзилки, поне основно образование имате ли? Или може би само начално?

  • Радо каза:

   Научи се да пишеш правилно и тогава коментирай!!!Аман от неграмотни хора……

 14. Българин каза:

  Като изключим няколкото платени соростутки, бългатинът е разбрал гробо който ни копае Фашингтон.

 15. Емигрант каза:

  И тука соростутската сган налазила честните хора.

  • Megiddo каза:

   Ти ли си честен човек, предателско руско псе ?

   • udjs каза:

    На тебе ти предричам,че не е далеч времето когато ще бягаш при „руските псета“,защото американските „гълъби на мира“,няма да те искат тъпо говедо!

 16. Илия каза:

  Просто евреите си отмъщават на всичките си врагове – ЕС, Русия (т.е. християни) и ислямисти…

 17. иван борисов каза:

  добре го е рекнала жената;
  така си е;
  но защо е така и кое е по-важно – кой дърпа конците или как ще бъде утре ?!

 18. Нина каза:

  Коментарите са много! За да е отговори на въпроса-защо се случва тази подмяна на населението и кой е пряко заинтересован от това ,аз бих споделила своята информация. Всички вече знаят .че сме на прага на УСТАНОВЯВАНЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД .КОЙТО ЩЕ ИМА ЕДНО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО.УПРАВЛЯВАНО ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ / ШЕПА ЦИОНИСТИ/ Това трябва да се случи ,според техните планове през 2018 г ,като за това се прилагат тези принудителни ,унищожителни мерки от продажните правителства на държавите.Русия,начело с Путин .са единствените,които противостоят на това. На това правителство / на тези ционисти / са им необходими не хора-личности ,с качества,образовани ,с културна ценностна система .а човешка маса -безлична неграмотна,пошла, первезна. злбна .враждуваща помежду си морално пропаднала без ценностна система! За това целта е унищожението на европейската култура и ценностна система! Заедно с това се провеждат и други целеви операции- унищожаването на православното християнство . УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ЧОВЕШКИ ПРАВА,КОИТО СЪЩЕСТВУВАХА ДО СЕГА,ДОСТИГАНЕ НА ЕДНА ОБЩА ЗА СВЕТА -ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ -ДО 2020Г – 71 Г И ЕДНАКВА ПЕНСИЯ ЗА ВСИЧКИ-340 -360- ЕВРО! Премахване на трудовия стаж като такъв -след като всички ще получават еднакви пенсии и още ред унищожителни мерки в образованието,в здравеопазването !Краен срок -2020г и краен резултат -пълно световно робство на народите,които ще трябва да намалеят като брой на населението -до 600 милиона .Всички други ще измрат по някакъв начин- чрез пръскането със самолетите на ваксини ,отрови .тежки метали ,чрез невъзможността да се лекуват в болниците и т н. Именно ционистите са проектантите на този план! Ислямистите са тяхно създание! Темата е огромна! това са основните неща! Няма отмъщение ! Има интереси ,има конфликти,но основното е планът към Установяването на Новия световен ред и успоредно с него се прилагат и другите мерки Има план,който от преди 100 и пов години се прилага бавно .неотменно и без отклонение.много точно и прецизно обмислен! Чипирането, по-късно -отмяната на парите -като банкноти -ще има само сума -цифрова в банката и с помощта на чипа ще се пазарува,и урежда всичко свързано с документите! Целта е данъци на всичко!Изземане на всичко чвстно -недвижимо – за по-голяма зависимост! Как? -Чрез тип саниране -в Бг -уж безплатно ,а после ще бъде кредит към банката и който не го погасява -ще му приберат недвиж имот! Или от натрупаги данъци-ще определят една сума натрупана и следва конфискуването на недвижимия имот!

 19. Бай Тоя каза:

  …Сръбско-Харватския конфликт.Не беше ли изкуствено насаден и роднини се избиваха на религиозна основа?…. Ами, просто не познаваш историята, този конфликт започва още с окупацията на Хърватия от Сърбия през 1919 г., когато англо-френските господари на Европа, щедро наградиха шумадийските свини, за благодарност че разпалиха войната, от която Франция така много се нуждаеше!
  Конфликтът го разпали тъпия и кървав сръбски шовинизъм!

 20. alexsandar каза:

  ima 2 tipa hora vjijda6ti i gleda6ti :) slepite sa si slepi…

 21. Lubo каза:

  Руска пропаганда от платен трол

 22. Димитър каза:

  Израел а новата световна сила, но те бежанци не взимат. Сирия беше предпоследна. А не-евреите не са хора така или иначе.

 23. Елка каза:

  Прана е Карина, томно така е и най- заинтересовона е Америка: зонетната бцел е са късихе Европа, а Идил са само инструмента..То всшчсчко започна заради интерикште им- петрол и др.ресурси- още като съсипаха Либия и Ирак, американските пратети подлоги направиха възможен тоддзи нагъл поход на тия пршмаги дето идват да живеят на нао гръб и да свенят генофона та Европа, но тук пишем, а гледаме и нищо не правим!! Вижте Унгария и Полша- иват достойнство, а нашите политици- предатели…
  Meggido- нещастник загубен, що не ке ометеш към скапанота Америка, ами седиш тук и дрънкаш глупосги, бе нещастник!

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни