Израел – световната лаборатория за експеримента с ваксините на Пфайзер

Гилад Ацмон (Джил Атмън) е британски публицист, писател, политически активист и музикант (джаз саксофонист) с еврейски произход. След като отбива военната си служба в Израел, се установява във Великобритания. Автор на няколко книги, последната от които е „Скитащият Кой. Изследване на еврейската политика за идентичност“. Основен мотив в трудовете му е търсене на еврейската идентичност, като често е обявяван за антиционист. Публикува философските и публицистичните си текстове в своя сайт, както и в различни международни издания.

Ако израелците са объркани от факта, че правителството се отнася с тях като с лабораторни мишки, ако се чудят защо се изпари свободата им да пътуват, да общуват или дори да изкарват прехраната си, то изпълнителният директор на Pfizer Алберт Бурла даде истинския отговор вчера (26 февруари 2021, бел. прев.) В интервю за NBS Бурла заяви:

„Вярвам, че в момента Израел се превърна в световна лаборатория, тъй като държавата използва само нашата ваксина и вече е ваксинирала много голяма част от населението, така че можем да изучаваме както икономическите, така и здравните показатели.“

Нямам проблем с медицинските експерименти с хора, ако участниците са наясно с всички възможни обстоятелства и съображения, свързани с даването на съгласие. Но това не се случи в Израел. Чрез „зелените паспорти“ правителството на практика заплашва да санкционира всеки, който не желае да участва в лабораторния експеримент на една гигантска фармацевтична компания с много проблематичен опит.

Резултатите от експеримента „Pfizer-Израел“ не са непременно обнадеждаващи. Въпреки че вероятно е възможно, както показват някои проучвания, повечето ваксинирани хора да имат поне краткосрочна защита от Covid-19, никой не може да отрече изумителния факт, че само за 8 седмици на масова ваксинация общият брой на смъртните случаи от Covid-19 в израелската държава почти се удвои спрямо броя, отчетен през предходните десет месеца.

Откакто Израел се превърна в нация от морски свинчета, вирусът, който преди покосяваше предимно възрастните хора и тези със сериозни здравословни проблеми, сега е променил изцяло естеството си. Само след 2 месеца на „успешна“ кампания за масова ваксинация, 76% от новите случаи на Covid-19 са при хора под 39 години. Само 5,5% от заразените са над 60 години. 40% от пациентите в критично състояние са под 60 години. В страната също така се забелязва рязко покачване на случаите на Covid сред бременните жени, като немалко от тях са в критично състояние. През последните няколко седмици случаите на Covid при новородените отбелязаха голям скок с 1300% (от 400 случая при деца под две години на 20 ноември 2020 – до 5800 случая през февруари 2021 г.)

Данните, събрани в Израел, показват тясна връзка между масовата ваксинация, случаите на заразени и смъртните случаи. Тази корелация сочи към възможността ваксинираният действително да разпространява вируса, или дори набор от мутанти, които са причина за радикалната промяна в посочените данни по-горе.

След като изпълнителният директор Бурла беше попитан от NBC дали някой ваксиниран с две дози може да зарази други хора, Бурла призна:

„Това е нещо, което трябва да бъде потвърдено, а реалните данни, които получаваме от Израел, както и други изследвания, ще ни помогнат да разберем това по-добре.“

Ако изпълнителният директор Бурла не е сигурен дали неговата ваксина предотвратява разпространението на болестта, защо я продава по целия свят? Защо някое правителство трябва да разреши употребата на това вещество, преди да бъдат взети всички необходими предпазни мерки? Освен това, в светлината на възникващата тревога, че ваксинираните могат да разпространяват болестта (което изпълнителният директор Бурла не отрича), какъв е смисълът от „зеления паспорт“? Предполагам, че такъв документ може лесно да бъде заменен с удостоверение за наивници, предоставено на онези, които са били достатъчно глупави да се поддадат.

Но Бурла не трябва да чака още дълго за „резултатите“ от своята „лаборатория“. Мога да му предоставя съответните цифри, ако приемем, че той или някой друг от Pfizer може да разчита базисни графики. Всяка страна, попаднала в капана на масовата ваксинация, е претърпяла подобен безпрецедентен скок в случаите на Covid и в смъртните случаи.

Следващите обобщаващи графики сочат към неоспоримата връзка между масовата ваксинация и експоненциалния скок в случаите на Covid-19, както и в смъртните случаи. Скокът при новозаразените често се откроява само 2-3 дни след стартирането на кампанията за масова ваксинация.

По времето, когато Израел се ваксинира масово, се наблюдава рязко и експоненциално нарастване на заболеваемостта и смъртността. В Палестина, буквално същата територия, броят на новите случаи и на смъртните случаи рязко спада.

Бурла и премиерът Нетаняху трябва да положат интелектуални усилия и да ни обяснят как е възможно в Газа, която на практика представлява затвор на открито и е едно от най-гъсто населените късчета земя на тази планета, броят на случаите с Covid-19 да е минимален, и то без ваксина.

Но Палестина не е единствена, тъй като ситуацията в Йордания е подобна. Докато в Израел се виждаше как кривата на смъртните случаи от Covid-19 рязко се устремява нагоре, то смъртните случаи в Йордания от средата на ноември 2020 г. нататък изглеждат като полегат склон.

Великобритания преживя подобна, ако не и идентична ситуация, дори трагична. Обединеното кралство стартира кампанията за масова ваксинация на 7 декември, само за да види как броят на новите случаите на Covid-19 и смъртните случаи нарастват както никога досега.

По това време Великобритания видя, че Националната служба по здравеопазване (NHS) се разпада, докато в съседните на Кралството държави, които взимат бавно решението за ваксинация, броят на заразените с Covid бързо спада.

Очевидно не съм единственият, който вижда, че нещо драстично се е объркало в Израел. Група несъгласни с официалните версии изследователи, които проучиха числата, свързани с настоящия израелски експеримент на Pfizer, публикуваха подробно изследване преди две седмици. „Ние заключаваме, пишат те, че възрастните хора, ваксинирани с Pfizer и починали по време на 5-седмичния период на ваксинация, са около 40 пъти повече, отколкото самата болест би убила; а при по-младите възрастови групи това е около 260 пъти повече.“ *** (вижте Бележката на редакцията по-долу!)

Въз основа на експеримента на Pfizer с израелската „лаборатория“ направих следното саркастично заключение: Ако хванете коронавирус, може да умрете; ако следвате пътя на Pfizer, не само имате шанс да оцелеете, но същевременно може да заразите други хора по пътя си.

Превод: Христина Христова / Memoria de futuro

Източник: Официален сайт на Гилад Ацмон

***Бележка на редакцията – тези данни са цитат от споменатото по-горе от автора подробно изследване на учените, което и ние публикуваме със съответния линк. Доколкото го изтълкувахме, запознавайки се с проучването и таблиците в него, с тези данни се отбелязва смъртта на хората, починали в периода между приемането на двете дози и не успели да завършат имунизационния процес. С тях броят на починалите става 50 души на всеки 100 0000 (за хора под 65 години), разглеждано в сравнение с обичайната смъртност при COVID-19 от 0.19 на 100 000 души.

Свързана публикация от Гилад Ацмон: Третият локдаун и ваксинацията в Израел – спектакъл на неуспеха

Приятели и читатели на Мемория,
дейността ни се осъществява единствено на доброволен принцип и чрез вашата подкрепа. Ако тази статия и нашият проект са полезни за вас и желаете да поддържаме активна дейност, можете да ни подкрепите чрез формата по-долу или да се свържете с нас на moc.g1718261052bairo1718261052mem@t1718261052catno1718261052c1718261052.

Станете наши приятели във ФЕЙСБУК

Още от автора: Гилад Ацмон

Гилад Ацмон

Гилад Ацмон (Джил Атмън) е британски публицист, писател, политически активист и музикант (джаз саксофонист), с еврейски произход. След като отбива военната си служба в Израел, се установява във Великобритания. Автор на няколко книги, последната от които е „Скитащият Кой. Изследване на еврейската политика за идентичност“. Основен мотив в трудовете му е търсене на еврейската идентичност, като често е обявяван за антиционист. Публикува философските и публицистичните си текстове в своя сайт, както и в различни международни издания.

 1. Матей каза:

  Който не иска да чуе ще го – ПОЧУСТВА!

 2. Shira каза:

  За съжаление народа но Израел беше продаден на Pfizer
  Хората са безпощадно третирани. Вярно е смъртните случаи се увеличават и ваксинирани млади хора умират
  Бог вижда и всеки ще си плати заслужено

 3. Кутрет каза:

  Аз мисля че светът се е звънкай и само злоба е останало в хората и се връщат назад в времето какво са правили пра делители хора по този начин си заминава светът ще се преодолее с обич и уважение между хората не зависимост каква вяра изповядват

 4. Рахел каза:

  Големи глупости. Взирам минахме почти месец и нещо на изолация след като започнахме да се ваксинираме защото бяхме в пиково състояние. ваксините не можеха да спрат започналото епидемия от британския вирус който напада и младите.. затова и броя на боледуващите млади хора се увеличи. Британския щом е характерно че е заразява. . Днес ние започваме да излизаме невъзвратимо от пандемията ако не се появи нов мутант докато все още не сме имунизирани с него. Със зелените паспорти можем да пътуваме да влизаме на концерти и на подобни места естествено да работим в по безпрецедентни условия. В Палестина не е по-малко заразена. Проверките са много по-малко. Те нямат туризъм затова избухването там беше незначително. Много от нещата в тази статия се представят неправилно. Ние започваме да получаваме свобода между първите граждани в света от covid-19. Естествено е при този голям брой на ваксиниране да се превърнем в централна лаборатория на pfizer за изследване на ефекта. Докато ние отчитаме излизане от епидемията останалите страни се борят с невероятни количества заразени. Правителството не пести средства за масово имунизирана с най-скъпата ваксина както е в Европа и специално в България.

  • Румен каза:

   Г-жо Рахел,направо съм потресен от това,че учени,които са евреи ви третират като опитни мишки,а от това не се получава нищо добро,защото ми се струва,че самата държава се превръща,с извинение,в концентрационен лагер,като се изпробват нано отровни ваксини които не предпазват от ковид,а само се изпробват,за да се види тяхното въздействие на хората,а те са поддадени на общата психоза и страх,и поради тази причина се ваксинират,но как ще завърши после това,никой не знае,дори тези,които я произвеждат,затова не са подсъдими и безотговорно си правят каквото си искат без последствия!Но,за съжаление това става не само в Израел,а тази лудост е обхванала почти целия свят!Благодаря!!

  • Каката каза:

   След всяка мутация ли ще ви имунизират? Една ваксина държи 1 година-голям брой умрели.На следващата година нов щам,нов експеримент и какво? Зелените паспорти за какво и на кого ще послужат? Не виждате ли,че света се преобърна и то точно от представители на евреите,от Вашите хора,които в името на богатството посягат и на своите!Цинично! Да видим докъде ще пътувате и дали ще е същото вече?!

 5. Мартин каза:

   Докато в Израел вече се отчита излизане от епидемията, в останалите страни ,както и в България се борят с невероятни количества заразени и тежко болни. ( Преминалите усложненията на болстта са преживявали смъртта продължително време – научават се как се умира бавно и в пълна изолация от подкрепа на близки и приятели) . Правителството на Израел не пести средства за масова имунизация – което гарантира преодоляването на пандемията и избягване на тежко болните и смъртните случаи сред всички имунизирани. Хората, които са притив имунизацията играят на руска рулетка (болестта или смъртта ги дебне навсякъде , но има също и шансове да останат живи ) Желая им УСПЕХ !!!

  • Светльо каза:

   Страха дебне отвсякъде нали? Страх! Голям страх! В Израел отчитат излизане от „епидемията“ и влизане в големия концлагер, който са им приготвили – бедна ни е фантазията, още повече на тях. И понеже явно нищо не са научили от историята на предходните поколения, та им се налага и тези да учат ама по най-трудния начин. Правителството на Израел не пести средства и да пуска бомби и ракети на Палестина, и над Дамаск. То не е от пестеливите що се касае за тирания и налагането й над човечеството.

   Отново не желаят да Го приемат! Нито дума за Него, сещат ли се изобщо Кой беше Той?

   Хората които са против ваксинацията, а не против имунизацията имат своето право както да се разболеят, така и да оздравеят, а не да се боцкат с доказано и в прав текст изречено модулиращ РНК препарат! Имунизация е нещо което човек може да придобие ако се срещне със самата болест лице в лице и я изживее, а не я „лекува“ с методите на ортодоксалната медицина, която не лекува, а „пресича“ болестите. За сметка на следващи по-тежки такива разбира се. Човека днес не вижда причноо-следствената връзка в това, не вижда по-далеч от носа си, ако и до там им стига зрението.

 6. Иванов каза:

  Светът е потопен в невиждана омраза, днес 17,03 Байдън го потвърди на съвсем просташки език. Години наред тази омраза се култивира в медиите, особено срещу Русия, чийто народ понесе най-много жертви през втората световна и най-много разрушения. Егоизмът и колониалното презрение към другите не спря нито за миг през тези 75 години и сега изглежда пристига възмездието, за което говорят и астролозите. По любопитно за тези беди предсказаха и Севрюкова и Ванга, която говори за утвърждаването на Русия отново като спасител на този загниващ свят. Ние не само сме жалки като население, ние сме жалки като мислещи същества, чийто примитивизъм и мерак за поединично оцеляване няма равен на себе си. Пък трайното и дълго присъствие на посредствени и аморални типове води страната ни към изчезване.

 7. Ели каза:

  Израел е държава прототип точно като Китай – правят показно какво да се прави, останалите го обявявавт за единствен успешен и работещ вариант за справяне с неизолирания досега вирус и така започва да се налага по целия свят. На Китай дължим затварянията, на Израел – масовата ваксинация и зелените паспорти, които водят към „свобода“. Това е просто налудничаво! И ако в Изроел възприемат случващото се като Рахел, значи заслужават това, което са им приготвили. Ирония е след случката от преди 75 години да влизат доброволно в дигитален концлагер.
  И все пак мен ме човърка: как така богоизбрания народ го бодат с нещо, което по-скоро би го изтребило?

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни