Дейвид Найт: Американският народ най-после се събуди

2016-11-18_020003

2016-11-18_015029Дейвид Найт е американски журналист, водещ в популярния радио и видео канал Info Wars. Интервю за руския тв канал Царград.

Знаете ли, това е като да се опитваш да насочваш гигантски кораб. Съществуват множество импулси, които действат в обща посока. Но така или иначе, Доналд Тръмп няма да встъпи в длъжност още два месеца, до средата на януари, когато ще дойде времето да положи клетва.

Но ние имаме големи надежди. Сега с вас си говорим точно както си говореха Доналд Тръмп и Владимир Путин вчера по телефона. И ние се надяваме, че оттук нататък не само няма да се покачва напрежението между нашите две страни, но вярваме, че е дошло времето те да се обединят срещу общия си враг – Ислямска държава.

Ние следихме отблизо ситуацията с Хилъри Клинтън и Обама, наблюдавахме поведението им. Хилъри твърдеше, че скандалът с нейната кореспонденция е „руска работа“. Заедно с това, всичко, което тя правеше, беше натрапването на нова Студената война.

Мнозина в Америка коментираха изборите: „Това е абсолютно безумие!“ Ако си спомняте, Джулиан Асанж веднъж каза: „Ние не знаем какъв президент ще бъде Доналд Тръмп, но знаем точно какъв президент ще бъде Хилъри Клинтън.“ Тя пропагандира войната и ненавижда свободата на словото. Затова сме щастливи да я видим победена. Надяваме се, че сега следва нещо по-добро.

Мисля, че бихме могли да видим реални резултати в борбата срещу ИДИЛ, ако престанем да считаме Русия за враг.

Доволен съм да осъзная, че по време на последните избори американският народ най-после се събуди. Сега американците разбират случващото се много по-добре от всякога. И това е важно за нас – да продължи да звучи алтернативният глас. Хората трябва да разберат, че неоконите и световният елит са в основата на политическата върхушка и властват над казионните медии. Затова ние сме длъжни да показваме другата гледна точка. И се надяваме, че сме допринесли за този факт: по-голямата част от американците вече наистина започнаха да си задават важните въпроси.

Хората казват, че за тях се е появил реален избор, и това е първият подобен случай в паметта ми. Те имаха реален кандидат, който не беше избран от политическата върхушка. Но за да се разгърне изборът във времето, ние трябва да запазим неизменен този курс.

Видяхме как Обама и Хилъри се опитаха да рестартират Студената война в преследване на собствените си цели и служейки на интересите на военно-промишления комплекс. Тази тактика не намери подкрепа сред американския народ. Всички се досещаха какво всъщност се случва.

Отклоняването на вниманието е любим и традиционен похват на американските политици. Те се опитваха да представят Русия за по-опаснен и по-агресивен враг, отколкото тя реално може да бъде. Но хората виждаха, че тези обвинения са смехотворни. На тази глупост вярваше само избирателното ядро на Демократическата партия, но това не беше достатъчно.

Мисля, че Русия и САЩ ще бъдат в състояние да си сътудничат в борбата срещу Ислямска държава.

Ние всички трябва да разберем, че по време на мандата на държавния секретар Хилъри Клинтън и на администрацията на Обама (дори и да разсъждаваме от минимално критична гледна точка) беше позволено създаването на ИДИЛ. Ние от Infowars, както и някои колеги от други медии, разбирахме, че те изиграха основна роля в създаването на ИДИЛ. Външната политика на Хилъри Клинтън потопи Близкия изток в огън и кръв.

Ако спрем да пречим на Русия в атаките й срещу терористите, и ако можем да се изправим заедно срещу общата заплаха, мисля, че това ще бъде победа и за двете страни.

Разбира се, ние очакваме, че руският народ, както и английският и френският народ, ще бъдат в състояние да изчистят своите правителства от глобалистите.

Ако не допускаме елита на глобалистите до властта, всички ние можем да работим заедно за доброто на нашите собствени интереси и да бъдем в приятелски взаимоотношения.

Превод: Memoria de futuro

Източник: tsargrad.tv

Още от автора: Дейвид Найт

Дейвид Найт

Дейвид Найт е американски журналист, водещ в популярния радио и видео канал Info Wars.

 1. Няма значение каза:

  Тоя „елит“ е нещо много интересно и там има не само политичета, като адвокат Клинтън или адвокат Обама ;-))).

  Ако си мислите, че образУвателната система не е корумпирана, значи сте пропуснали една съществена група, според мен дори по-важна от политичетата, те са видимата част на айсберга, от „жреческото“ съсловие – Професорите ;-))).

  Например, направи ли ви впечатление кое „икономическо“ гуру стоеше за корнелия Нинова, когато тя излизаше след срещата с Плевнелиев ;-))).

  Това са тия, които ви зареждат софтуера в главите, който вие после ползвате за да анализирате, действате и т.н. „нормални“ за ежедневието ви действия ;-).

  Ей ви едно материалче за размисъл:

  „Compass economists can reach very different answers to the same question, depending on who is paying them. In 2012, the federal government and a group of states sued Apple for conspiring with several major publishers to fix prices on e-books.
  The states hired American University’s Jonathan Baker, the Compass economist, as one of its experts. Baker’s report concluded that e-book prices cost 19 percent more than they should, as a result of the price-fixing. Another government expert arrived at the same 19 percent estimate, and calculated that consumers had been overcharged by $300 million.
  Apple later hired Orszag, also of Compass, to do the same calculation. Orszag first came to the conclusion that the effect on prices was lower than the government side’s estimate, around 15 percent. Then he argued there were offsetting benefits to consumers that knocked the number all the way down to 1.9 percent, or just $28 million.“

  http://www.propublica.org/article/these-professors-make-more-than-thousand-bucks-hour-peddling-mega-mergers

  Ботев в неговата „Борба“ е дефинирал трите главни стълба на тоя „елит“ – 3-те „П“ та – Политиците, Професорите и Поповете. Кмета, Даскала и Попа – на по-народен език речено ;-).

  По Айн Ранд това са Робърт Стедлеровците ;-).

 2. Няма значение каза:

  https://www.youtube.com/watch?v=pGSj-3mTXRA

  Та на кого слугува, царя на дълга, от началото на 21 век, в България – „гард“ Бойко Борисов ;-)?

  Например един бивш президент на България, петър стоянов, си го призна дори официално. Той е трилатералист ;-))).
  Друг, пък, „говерньор“ на БНБ, по времето на кризата 97-а, аз го наричам убиеца на лева, „мембър“ на Римския Клуб ;-))).
  И т.н. и т.н.

 3. Няма значение каза:

  Хазин по-горе го обяснява за Русия, за Америките и Европа ей ви малко инфо, моя редакция, от скорошна презентация на Лари Берман(Larry is the primary author of the textbook for the technical analysis course offered by the Canadian Securities Institute (CSI), which is the primary source of education for technical analysis in Canada. Larry is past President of the Canadian Society of Technical Analysts (www.csta.org), past Vice-Chairman (Americas) of the International Federation of Technical Analysts (www.ifta.org), and in 2010 completed a 2-year term as President of the Market Technicians Association (MTA).

  Та той допълни, че по преценки на техниците, следващите 3-5 години Тръмп ще трябва да изразходва(инвестира) за разпадащата се инфраструктура на Америка 3-4 ТРИЛИОНА долара, над това, което е в бюджета сега. Кое перо горе долу може да му осигури тея средства ;-))) – парите за ВПКК. Не искам да мисля инвеститорите в Боинг, Логхийд-Мартин и т.н. – Боинг поне има граждански бизнес:-). По негови оценки сега щатската икономика, ако ги няма програмите за монетизиране на дълга се свива с около 6-7% на година !!! Тия програми са битчета в някой сървър, без покритие. И ако не стане чудо, „свободна“ енергия или подобно 2008-а ни е в кърпа вързана и то на стероиди :-(.

  Да не говорим за 40 трилиона за които пенсионерите „имат право“, не случайно нито Клинтън, нито Тръмп дори не повдигнаха тая тема :-))).

  Темата за Европа – Италианските банки са под вода, внимателно наблюдавайте референдума за „Итали-ексита“на 4 декември. Испанските са на изкуствено дишане, също. За Дойче да не говорим ;-). Няма как при наличието на огромен проблем на Германия у дома, Дойче, да блокират 120-130 милиарда евро в Италия за да крепят Рензи. Мнението на Лари е, че Европа е „сготвена“, почти повтори като фраза Мартин Армстронг. Япония с 250% дълг/БНП е просто като за учебник, ЯЦБ е собственик на японския бизнес ;-0 – комунизъм по японски, Живков понияки да яде :-))). Именно това в момента долара расте. И тук проблема вече е в това което ви споменах – Пенсионните фондове се задъхват, за да осиогурят над 7% за да ви плащат пенсиите.И те отиват на все по-рискови „инвестиции“, риска в момента в сравнение с 1995(100% бондове) в сравнениве със сега е ТРИ пъти по-голям от тогава, сега бондовете са под 15% :-))) това да ви навежда на идея, кой тогава купува бондовете на американското финансово министерство, и какво ще стане ако спре – не мога да го мисля Тръмп :-))).

  Така, че внимавайте с пенсиите си , говоря на сегашните пенсионери. За моето поколение и следващите, не ви съветвам да разчитате много на такова „животно“ наречено пенсия :-(, :-). За сегашните, сметка ще я плащат децата и внуците ви ;-(.

  За да не ви стресирам повече ще премълча анализа му за Китай и тяхната печатна програма ;-). не ме учудва че Руската ЦБ купува злато като бясна ;-). Макар, че според някои други техници, с които съм съгласен, тайминга им е малко грешен. Т.е. Путин знае какво прави, сравнително,не е алкохолик като елцин, за разлика от други притиснати правителства, макар и вероятно ако изчака да може да купи на по-изгодна цена. Но тайминга винаги е проблем, казал го е и Ленин ;-). Така, че анализа е сравнителен.

  Ей ви автор, който реално е участвал в „спасяването“ на ЛТСМ. Да жи даде идея какво иде, само идея. Вероятно реалноста ще го затъмни в порядък и повече :-(. Само сравнете Лиман Брадърс с ЛТСМ, а сега си представете дори само Дойче Банк !

  https://www.youtube.com/watch?v=Dbb8jA2rtus

 4. Няма значение каза:

  А това е самия Ерик Розенфелд и „благото“ дело на ФЕД, ама за кого ;-)))?

  https://www.youtube.com/watch?v=i5KfP293MVQ

 5. Няма значение каза:

  „Михаил Хазин доходчиво объясняет, как устроена глобальная экономика и чьи интересы обслуживает правительство РФ. Михаил хорошо знаком с темой и заслуживает доверия уже тем, что предсказал чистки в правительстве РФ после победы Дональда Трампа.“

  https://www.youtube.com/watch?v=6s6HUBo5T0s

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни