Свалиха „Деконструкция“ от ефира на БНР

volgin-bnr

Популярното предаване на Петър Волгин „Деконструкция“ беше свалено от ефира на БНР.

За това съобщи водещият Петър Волгин в социалната мрежа:

„Управителният съвет на Българското национално радио е свалил предаването „Деконструкция“. Не се сърдя на хората там. Те си пазят постовете, а пазенето на постове минава през отстраняването на всеки, който не е удобен на властимащите. В медийния сектор нещата се развиват така – властта разпорежда на СЕМ какво да направи, СЕМ козирува и нарежда на БНР какво да направи, БНР козирува и изпълнява нарежданията. Проблемът на всичките тези хора е, че не могат да мислят самостоятелно. Ако можеха да мислят, щаха да видят, че с подобни мракобесни действия постигат цели, напълно противоположни на желаните от тях. Всеки управляващ, който посегне на медиа, слага край на кариерата си. Разбира се, лакеите на управляващите ги чака същата съдба. Изобщо екипът на „Деконструкция“ е убеден, че битката едва сега започва и че „победа будет за нами“.

Припомняме, че водещият Петър Волгин в две поредни години (за 2013 и 2014 г.) спечели приза на слушателите за Водещ №1 на програма „Хоризонт“.

/ Memoria de futuro

 

 

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

  1. veso ivanov каза:

    Май от една диктатура, отидохме в друга такава..! Излиза, че демокрация е само дума без съдържание.. В България явно е така .!

    • Вяра каза:

      О, вие не знаете какво е в Германия! Тук е още по-зле. Който си мисли, че има свобода на словото, много се лъже. Във връзка с бежанската криза цензурата особено се засили. Който изкаже мнение, различно от това на Мути и прието от официозните медии, рискува да има сериозен проблем, да го обявят за нацист, разпалващ омраза, да му забранят да си вижда детето, ако е разведен. Фейсбук и другите социални медии вече също се цензурират. Нов Световен ред се нарича това, очаквайте скоро и у нас! Ние си мислим дамо, че това, което става в България е поради некадърност и корумпираност от наша страна. Но това е само едната страна, другата са безбройните служители на световните господари, които те са разположили във всички възможни властови позиции. Нашите пък са суетни пуяци и сами се хвалят кой къде членува. По селата им ще ги познаете. Но: истината ще ви направи свободни. Търсете истината и не вярвайте на медийната пропаганда!

  2. Хигиенист каза:

    Най после!
    Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР!
    Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от „Калинка“ АнТРОЛова – „Циганите и доктор Менгеле“ – статия с отвратително расистко съдържание и „Ма нидьей в дупито!“, която изобщо не се нуждае от коментар!
    Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като „История BG“ и „Референдум“ на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в „Деконструкция“ липсва.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни