Някой още да не е разбрал, че ЕС се управлява от олигофрени?!

dsc_0069

Не мога да забравя една сълзлива и преднамерено-прочувствена реплика в духа на евроатлантическите ценности – „Хора. Посрещат хора.“ С тези думи моя позната беше изразила искрената си радост и възхищение под снимки от гарата във Виена, където австрийците посрещаха с балони и сладкиши първите влакове от голямата вълна „бежанци“ през това лято. Опитах се да кажа нещо в обратната посока, но бях словесно съсечена на мига. А това е една образована и интелигентна жена.

Истината, която виждах на снимките, беше друга:

„Хора. Посрещат палачи.“

Тогава осъзнах за последно и окончателно, че тук става въпрос за нищо по-малко от масово полудяване. За страшна диагноза, за нова болест, която е обхванала целия европейски континент. И вече нямаше сила, която да спре тази пандемия, наречена „толерантност“. Докато не се плати с най-жестоката цена – с кръв.

А нашите шарлита, милите, и те даваха всичко от себе си, за да бъдат в крак с европейската мода. Още в началото на януари се прекръстиха набързо на Шарли и това беше върхът в тяхната истерично-лигава метаморфоза. Все пак американските грантове трябваше да се опаковат дизайнерски. Ние, останалите, които отказвахме да се възхищаваме на самоубийственото безумие на европейския „елит“, бяхме обявени за грозни националисти, фашисти и нацисти.

Днес има ли още някой, който да не е разбрал, че Европа се управлява от откровени олигофрени?!

А че Брюксел, на свой ред, се управлява дистанционно от Вашингтон като електронна играчка?!

Още ли сте шарлита?!

Да ви припомня ли карикатурите от последния пресен брой на „Шарли Ебдо“, чрез които шарлитата не само че не спряха да се подиграват с взривения над Египет руски самолет, ами продължиха да го правят още по-настървено?

Ето ги.

Вижте ги хубаво.

Неподправено, натурално порно.

sharli14

sharli14a

Това е днес Франция. Това е Шарли. Това е Европа. Безнадеждно, отчайващо болна.

Писахме много за това. Мислещите хора и в България, и по света изписаха тонове думи. Вложиха тонове енергия. Не и не.

Като малоумни, изпаднали в транс, толерантните повтаряха мантрата: „Хора. Посрещат хора.“

На ви сега хора.

При това милиони.

Вече нищо не може да ги спре.

Както написа днес мой приятел – „Благодаря ви, драги толерасти, защитници на новия идеал „прегърни кретен – разнообрази си гена“. Вашите болни фантазии за пъстра Европа се сбъдват със страшна сила.“

Да, адът се сбъдна. И цената е платена.

А дали след тази цена ще се случи изтрезвяване, зависи от всеки един от нас. От това да изчистим докрай съзнанието си и да запазим трезвия си разсъдък. Да изискаме смело адекватни действия от управляващите. Да го изискаме твърдо, настоятелно и без право на отказ.

Не разчитайте нито на държавата да сети сама да направи нещо, нито на ЕС, приятели. Управляват ни луди. И нито европейският „елит“, нито неговите малоумни бг-клакьори осъзнават дори днес за какво става въпрос:

ЗА ВОЙНА!

Животът ни зависи от самите нас!

sharli333

Жестоката ирония

 

Още от автора: Христина Христова

Христина Христова

Христина Христова е завършила НГДЕК „Константин-Кирил Философ“ и Българска филология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Специализира Културология и Театрознание. Автор на драматургични и публицистични текстове. Работила е като учител по литература, ръководител на младежко театрално студио, държавен експерт и началник отдел в Министерството на образованието и науката, началник отдел „Култура“ в общинска администрация. Интересите й са в областта на антропологията, геополитиката, религията. Понастоящем ръководи агенция за специални събития и е Главен редактор на „Memoria de futuro – Памет за бъдещето“.

  1. Тодор каза:

    Само напомням, че Айнщайн е твърдял, че Господ, създавайки Вселената и съществата, не си е играл на зарове … демек, ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО е предвидил. Хубаво тогава, а къде е Човекът, който задава въпроси, мисли и разбира?

  2. Анелия Желязкова каза:

    Самият факт, че правилна е само оценката на политиците, а общността, особено отделни нейни представили, като цяло греши, вече си е типичен диктаторски прийом. Аз лично се съмнявам в параметрите на нормалност на диктаторите.
    Карикатурите, които уж били някаква емблема на универсализираната света революционна фреска троица „Свобода, Равенство, Братство“, са си най-мерзка и цинична слободия. При това подстрекателска. Да се гавриш с чужд религиозен кумир, колкото и да ти е чужд като послание и практики, е недопустимо. Защо „толерастите“ не надигнаха глас, а щъкаха с лентички „Аз съм Шарли Ебдо“? Ескалацията от цинизъм продължава с жертвите на руския самолет. Не съчувствие към тях и възмущение от предполагаемата атака, а „шегички“. Избирателното съчувствие е новото глобалистко верую. Дали да не очакваме и карикатура с потресаващите кървави сцени от изминалата черна парижка нощ? И поредно шествие на европейските лидери в Париж?

    • irina каза:

      Не „шегички“ , а ГАВРА. Отвратих се – педалска му работа.

      • Петър каза:

        Може би французите са поядосани от всички карикатури как мюсюлмани изнасилват европейци и цялата радост „Толерастите си го получиха“. Ето удобен случай за тях да покажат, че не е задължително да си еврогей за да станеш жертва на атентат.

  3. николай статков каза:

    отново изниква въпроса за основното деление по достойнство и какво е то ……

  4. Н Лишев каза:

    Ако на голяма група от единомишленици, които сплотено и с взаимно разбиране пълнят каца без дъно, някой се опита да обясни, че това е безмислено той, ще бъде признат за безумник.

  5. Lubo каза:

    You can’t call people with named in an article!!! Whatever your opinion is, if you call yourself a journalist – you better adopt some civilized manners….
    Nothing changes there, right! Bay Ganio lives in prosperity:(

  6. Роза каза:

    Не мила, те само привидно изглеждат олигофрени, но всеки си има роля, и Меркел, и Оланд, и Юнкер… та до нашите посрещачи и настанители. Всичко е подчинено на строен план, изработен от Ариман и изпълняван от черните ложи. Ако желаете да сте наясно, четете Рудолф Щайнер.

  7. Др. Георгиев каза:

    Създаден е Европейски съюз, а не еро-азиатски или евро- мюселмански съюз. Имаме си Европейски ценности. Нямаме нужда от традиции чужди на Европа. И да дойдат тук те не се приобщават. Обличат се по техните традиции, строят джамии, капсуловат се и дават почва на религии и традиции чужди на Европа. Те не размиват тяхната култура…а европейската губи същността си чисто количествено. Да…хуманисти сме, но не можеш да се отнасяш човешки с хора , които унищожават човешка история на хиляди години, не приемат елементарни човешки свободи, убиват и не ценят различното. Бежанци са до съседната не воюваща държава. От там насетне са емигранти. А както всички нормални емигранти , трябва да чакат за визи , разрешителни и всички други бюрократични условности, както ние чакахме до преди 7 години. Иначе просто нарушават закона. А Европа няма нужда от законо нарушители, да не говорим и за фанатазирани лумпени.

  8. АК47 каза:

    А, мили и пухкави уважаеми дами и господа с манталитет на дами-ще запалите ли поне една свещичка за избитите кенииски деца, за изгорените живи в Одеса, за пътниците от руския самолет, за загиналите украински и руски деца и техните майки, варварски убити от майдановските батальони на смъртта ?А за християнските мъченици в Сирия?А за убитите от американските ,,герои“ в Ирак , Афганистан, Либия,Виетнам , Мали-да изброявам ли още?Те по малко ли бяха хора ?Защо не заклеймите истинските убийци-О’ Бама, Меркел , Оланд?!Смешен плач!Срамувам се отВАС дами и господа интелигенти!

  9. П Димитров каза:

    Прав си Орле !

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни