Сблъсъкът изглежда неминуем

Васил-Василев

Васил Василев

Очертава се интересен сблъсък с важни последици.

От едната страна са разни евромижитурки, либерали, кокаиновата интелигенция, парфюмирани евроатлантици, наши дупедавци, депесета, соросоиди и подобни, благосклонно напътствувани от САЩ. Те искат тримата полицаи да бъдат дамгосани като убийци, за да нямат пречки ислямските пълчища, когато нахлуват в България.

От другата страна е народът. Той чувствува какво му се готви и защитава полицаите. От 100 души 97 ги подкрепят. Хората иска не само косъм да не падне от главите им, но и да бъдат наградени.

По средата е властта. Ако слуша менторите си, ще бъде срината от народния гняв. Ако им се опълчи, те ще си я свалят. Има една приказка – отпред змия, отзад магаре, от двете страни пропаст.

Властта сега ще протака. Ще остави полицаите на мира до изборите. После ще очаква напрежението да стихне, та тогава да ги смачка, според указанията. Този път обаче няма да е лесно. Инцидентът на границата е само повод за съпротива, причината е много по-дълбока. Тя е в слугинското поведение към САЩ и ЕС, в пренебрегването на националните интереси, в дебелашкото поведение на властта, в простащината и корупцията, която тя олицетворява…

Сблъсъкът изглежда неминуем.

Източник: Страница на В. Василев

  1. Дарина Кирова каза:

    Като видях този човек, се сетих за миналото му в публичното пространство и честно казано -този ли е еталон? Или вие сте му пиар? Жалко. От автора писал това не искам повече материали при мен.

  2. Турски боклук каза:

    Че сме прецакани, прецакани сме и то много яко. Спасение няма.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни