Мощна подкрепа от хърватските форуми за България и защитата на границата

natsionalniyat-flag-na-harvatiya

Статии за инцидента с убития нелегален имигрант край град Средец излязоха във водещите медии в Хърватия. Форумите под тях бяха залети от коментари, подкрепящи България. Ето само част от коментарите от най-големия хърватски портал „Ютарни лист“.

Марио Жужул: „Пълна подкрепа за българските гранични сили. Всички, които минават нелегално границата, трябва да се арестуват безпардонно, а в случай на оказване на съпротива, да се прилага сила, също безпардонно“.

Робърт Бурглер: „Какво е трябвало да направят българите при това криминално нападение? Ние, гражданите, сме дискриминирани всеки ден от нашите правителства, защото искат всеки ден да се легитимираме, където и да тръгнем, а никой за нищо не пита имигрантите“.

Истриян Фред: „Излиза, че ние сме граждани втора категория, имаме паспорти, вадим визи за работа, а тези хора минават границите на ЕС и Хърватия като нож през масло; който има някакъв документ, има, а който няма, казва: аз съм Лев Толстой и продължава нататък???“

Стипе Суботич: „Поздравления за българите“.

Фред Фрафин: „А какво друго трябваше да направят българите? Да ги пуснат да ходят нелегално кой където иска?“

Младен Лоборец: „Насилствено влиза в чужда земя, съпротивлява се при задържане. Работата на всяка гранична полиция е да пази земята от нелегално проникване. Така трябва да е и при нас. Нека се опитат да влязат насила в някоя от „техните“ арабски страни. Подкрепа за българите!“.

Пепи: „А вие, медии, престанете да слагате само снимки от онези 2 % (жени и деца).“

 

Източник: Obshtestvo.net

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни