Два свята. Единят е излишен. Вашият

angel djambazki

От Ангел Джамбазки

Напоследък сред либерастващите „полезни идиоти” е много „фешън” идеята, че и практиката, да се правят на особено оригинални, интересни и иновативни, като осакатяват със статуси из социалните мрежи книжовния българския език. Най-често използвайки разни цитати от разни примати.

Така или иначе, там е и основното им поле за лична, обществена и политическа изява. Явно смятат, че пишейки и общувайки като Кро и Нанди, много ще ни унизят. Вярват, че са много интересни, най-либерални и вери смарт приятели на клети рефюджис. Тук „клети” даже трябва да се изпише и като „kleti”, за да е в „мейнстрийма” на умните и красивите, ама нейсе.

Видимо така смятат, че се надсмиват успешно над българската традиция, родолюбие и национални чувства, приравнявайки ги на поведението и изказа на въпросните примати. Чувстват се в силата си да ни обясняват какво е патриотизъм и какво не.

Мишън импосибъл, диър фелоу идиътс.

Ние отлично знаем какво е родолюбие и патриотизъм и какво не е. Например – вие не сте. Вие всички сте точно обратното на родолюбие и патриотизъм. Вие сте антинационални мулти-култи космополитни, полезни само на себе си, идиоти. От тези, които тежко се провалиха с „интеграцията” на клети рефюджис. От тези, виновните, и за Париж, и за Брюксел .

Преди да е политика, родолюбието е вътрешно убеждение, вяра, традиция, чест и дълг. И знаем, че точно това ви дразни. Точно това не ви дава мира. Срещу това се борите вие. За това ви се плаща. Това е задачата, която ви поставят либералните „тинк-танкове”. Затова и получавате въпросното си грантово финансиране.

Както ви е известно – който плаща гранта, ви поръчва кючека. И вие се мятате.

Знаем също така, че когато властта липсва, когато има огромни празни и неохраняеми пространства в охраната на нашата граница, те се запълват от самоорганизирали се самодейци. С всички последствия от това. Природата не търпи празни пространства. За да няма самоуправство, трябва да има държавно гарантиран и прилаган правен ред. Очевидно той липсва.

Знаем също така, че млади, тридесетина годишни брадати мъжаги, с армейски раници на гърба, не са никакви майки с деца и не са никакви „бежанци”. Вие също го знаете, но се правите на ударени с мокър парцал. Или мокра бурка, за да ме разберете по-добре на вашия полит-коректен „сленг”.

Поне три пропагандни „сайта”, които иначе по цял ден се занимават с това как Русия фалира, ей сега след малко, какви идиоти са руснаците, колко му е малък на Путин и как изобщо не му става, и колко милиарда денги е откраднал, вече няколко дни ни просвещават какво е и какво не е патриотизъм. Заглавните им страници са пълни с размисли и страсти за това, колко е лошо да си патриот.

Жалка работа, все едно ние да им се месим по транс-джендър въпросите, правата на петия пол, боли ли ги зеленчуците, като ги ядем и подобни, тера-инкогнита за нас, теми.     

Точно такъв е случаят с прословутите „клипове” и въпросните идиотски цитати. Всъщност те са полезни само на въпросните „полезни идиоти”, защото легитимират погрешните им тези и политически позиции по отношение на нелегалната имиграция. И им дават повод и сили да се плюнчат по социалните мрежи и да си кълчат пръстчетата по клавиатурките, надпреварвайки се с измътването на най-осакатена фраза или „статус”.

Така или иначе, клети либеръл идиътс, тази битка сте я загубили. Не днес. Утре. Дори в най-подкрепящите ви западноевропейски общества има огромен гняв срещу водената от вас телетъбис политика.

Вашата идиотска политика по тези, най-важни, за общото ни бъдеще теми, се провали.

Вие също. Идат промени.

Два свята. Единят е излишен. Вашият.  

Източник: a-specto

  1. Viktoriq каза:

    Venseremos !

  2. Мария каза:

    Браво на Джамбазки и от мен. Но наистина е време за действия и вероятно за … геополитически завой. Не може да чакаме освестяването на западна Европа, то ще закъснее, защото там либерастията е пуснала корени десетилетия преди да я посеят на наша почва. Макар и там хората да проглеждат, забелязах в немски сайтове, че „полезните идиоти“ ги наричат иронично Gutmensch. Съпротива на преселението на ислямисти в Европа ще има. Но не е ли време ние да се присъединим към Вишеградци, с които имаме най-близки връзки, вкл. исторически?

  3. Желю Железов (JELEZOV.blog.bg) каза:

    СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ
    Г-н Джамбазски сравнително добре формулира същността на другия, нему омразния, ИЗЛИШНИЯ свят: „Вие сте антинационални мулти-култи космополитни, полезни само на себе си, идиоти.” Но господинът не казва нищо за неговия, потребния, НЕОБХОДИМИЯ свят. Тук употребявам термина „необходим” като тъждествен на философската категория „закономерен”.
    Този основен кусар на статията е описан добра в коментара на Йордан Малджански, който ще цитирам:
    „Обикновено ПАТРИОТИЗМЪТ ВИ се изразява да говорите МНОГО и да НЕ ПРАВИТЕ НИЩО. До този момент не съм чул едно нещо, което да промени нещата в правилната посока. За това ще си останете да си живеете във вашият паралелен свят и май че нашият е излишен. Вместо да се разлачате по различни телевизий и да пишете в сайтове като този политически лексикон, за това което се случва днес, предложете някакъв спасителен план-програма.Само тогава ще разберем ,че ви пука какво става с народа и държавата.”
    Скритата истина, която г-н Джамбазски не може или не иска да разбере е, че двата свята, за които става дума в статията, са „СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ”. Неолибералната идеология и политика, и националистическата (нациската) идеология и политика (за последните патриотизмът е нещо като „смокинов лист”) са взаимозаменяеми феномени в политическата надстройка на капиталистическия обществен строй.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни