Нашествие под строй на отряд от стотици мъже от Словения към Австрия (видео)

2015-10-20_163034

Асоциацията за опазване и насърчаване на културната идентичност в Австрия публикува днес смущаващо видео, съдържащо автентични кадри с придвижването под строй на многоброен отряд от стотици мъже, обявени за мигранти и нахлуващи към австрийската граница. Видеоматериалът се разпространява заедно с петиция за незабавно затваряне на автрийската граница и спиране на потока от нелегални имигранти на австрийска земя.

Нито една земя, култура или държава не може да оцелее в тази инвазия! Нашето правителство заложи нашето бъдеще!“ е призивът на автрийските патриоти, публикували видеото.

Видеото можете да видите тук.

Memoria de futuro – Памет за бъдещето

Източник: Identitäre Bewegung Österreich

  1. Hani Gropov каза:

    Тука пред клавито да си чешем пръстите няма да стане нищо.Някой има ли идея до какво ще стигне това,аз неискам и да си помисля какво ни чака цяла Европа.Дали всички ние зад граница да се приберем в БГ и да изметем цялата талибанска напаст и да си опазим родината,нека Меркел и другите толерантни управляващи да си останат със милите си бежанци и да си ги гледат,аз друго смисленно решение невиждам.Те просто нямат край

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни