Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка

dsc_0069

 

“Проблемите на света не могат да бъдат решени
от скептици или циници,

чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности.

Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща,

които никой не е виждал.

Джон Кенеди

Снощи, когато научих новината, че български полицай е стрелял срещу нахлуващия отряд от 54 нелегални нарушители на българо-турската граница, изпитах надежда и дори гордост. Един български полицай не се поколеба да защити всички нас, поемайки огромен риск от повдигане на обвинения за неправомерни действия в последващото разследване и жертвайки собствената си безопасност. Оказвайки се почти сам с още двама свои колеги в района на незащитената граница, която между другото е и външна за ЕС, той изстреля първия куршум на Европа срещу нашествието на нелегални пришълци на Стария континент.

Главният секретар на МВР Георги Костов заяви: „В момента имаме задържани 54 нарушители – всички са мъже между 20 и 30 години, самоопределят се с афганистански произход и определено са в добра спортна форма“. От думите му стана ясно, че „групата от афганистанци е налитала на бой и е показвала агресивно отношение към тримата гранични полицаи.“

Наскоро унгарският премиер Виктор Орбан възкликна: „Мигрантите приличат по-скоро на армия, отколкото на хора, търсещи убежище“.

Но още преди него, в края на септември т.г., българският журналист Стойчо Керев формулира публично опасността:Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действия на чужда територия.“

Моля се Керев да не е прав.

Но каквото и да мислим днес, близкото бъдеще ще го потвърди или ще го отрече. При това – много, много скоро.

Днес обаче аз, като много мои сънародници, се гордея със смелостта на българския полицай Вълкан Хамбарлиев, чието име беше оповестено тази сутрин. Вътрешно дори се усмихнах. Защото старият тотем проговори. Вълкът на Дуло направи леко движение в националната памет.

И защото точно в навечерието на деня, в който Регионалният парламент в германския град Бремен прие закон, даващ разрешение на полицията да конфискува частни имоти за настаняване на бежанци, в навечерието на деня, в който евроатлантическото лоби в българския парламент прие за обнародване тихомълком и без никакъв медиен шум Закон за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците (либерализиращ приемането и заселването на бежанците и техните семейства в България), в същия този ден българският граничен полицай не се поколеба да изпълни свещения си дълг – да защити границата на родината и българското население от нахлуването на нелегални чужди нашественици.

3 срещу 54.

Сериозна ситуация, нали?! Ситуация, изискваща смелост, решителност и хладнокръвие.

И най-вече – ясно съзнание. Непревзето от евроатлантическите бесове, в чиято власт днес се гърчи цяла Европа.

„Върховният комисариат за бежанците към ООН (ВКБООН) в България осъди остро случая със загиналия имигрант край Средец, който беше прострелян от граничен полицай“. Това заяви Борис Чеширков, говорител на ВКБООН пред БНР. И допълни: „Осъждаме това, че се е стигнало до смърт на човек от Афганистан, търсещ  закрила, и че това се е случило, докато той се е опитвал да стигне до безопасността на България и да упражни своето универсално човешко право да потърси убежище. Призоваваме България разследването да бъде незабавно, задълбочено, прозрачно и независимо“.

?!

Разбирате ли за какво става въпрос?!

Сигурността на агресивните и в чудесна спортна форма нелегални пришълци, които нахлуват нощем без документи, през труднодосъпен терен, а не през определения и легален  граничен пункт (а вече излезе и все още непотвърдена информация, че няколко от тях са членове на ИДИЛ), та сигурността на тези нашественици е по-важна за Европа и ООН от сигурността на българските граждани. По-важна е и от живота на самите гранични полицаи, които по логиката на ООН е трябвало да посрещнат с хляб и сол незаконно пресичащите границата афганистанци, и ако трябва самите те да загинат на браздата, но да опазят живота на нарушителите.

В съчетание с новините от Бремен, където полицията вече легално ще отнема частни имоти, за да настанява в тях „бежанци“, в съчетание и с новините от Стокхолм, където епископ-лесбийка предложи да се махнат кръстовете от църквите и да се обособят в тях молитвени помещения за мюсюлмани, това становище на ООН звучи „в реда на нещата“.

И показва недвусмислено едно:

Европа е превзета от бесове.

Европа е попаднала в капана на глобална мокра поръчка.

Европейското население е почти напълно неадекватно и не може да се защити от собствения си напълно неадекватен и напълно побеснял елит.

При нас, като периферия на периферията, процесите идват по-бавничко. Защото германският полицай например, би загинал на място, но не би се осмелил да стреля срещу отряда на нашествениците.

Значи, все пак има надежда за нас.

Не само ние, българите, но и още народи от Източна Европа (бидейки периферия на Западния център) все още пазят здрави автономни „островчета“ в съзнанието си, където инстинктивно са скрили от враждебните чужди очи корените на своята идентичност и охраняват унаследените си представи за чест, достойнство, човечност, народ и отечество. Ние също сме от тези народи. Нещо повече – шансът ни е именно в това – че сме периферия на периферията. И въпреки че българската управляваща каста действа в режим на пълно подчинение спрямо началниците си от ЕС и САЩ, и въпреки че тя се страхува да защити националните ни интереси, както ги защитават други източноевропейски лидери, няма как да се угаси „туй, що не гасне“ – дори да го премахнат от учебниците по литература (за което вчера отново се разбързаха образователните „експерти“).

Разбира се, рекациите на управляващите, като се почне от държавния глава и се мине през цялата политическа каста, бяха смехотворни. За Плевнелиев инцидентът е „нелеп“ и „трагедия“. Милият, той не можа да преживее смъртта на нелегалния мигрант по начина, по който преживява (т.е. без усилие) бавното убиване на цял народ. Неговия народ. За да опази мигрантите, той упорито отказва да свика Консултативния съвет по национална сигурност. Партийните активисти цял ден мънкат и не им се разбира какво говорят, за да не разгневят началниците от ЕС. Внимават да не раздразнят и Турция, която предвидливо пропусна отряда от младите афганистанци точно по времето на срещата на европейските лидери в Брюксел и показа на практика какво ще се случи, ако разхлаби граничния контрол. Резултатът – ЕС се обяви за либерализация на визовия режим за Турция и за ускоряване на преговорите по приемането й в ЕС. На медиите пък беше спусната спешно опорната точка, че изведнъж като с магическа пръчка профилът на бежанците се е променил и от сирийци те се превърнали в афганистанци в разцвета на младостта си и в перфектна физическа форма.

Но все пак, както стана въпрос и по-горе, няма как да се угаси „туй, що не гасне“, въпреки безсрамната публична манипулация. Няма как да се угаси то и въпреки апокалиптично-безнадеждната диагноза на един от най-добрите и четени опозиционни анализатори, на когото възлагат надежди много хора, останали в будно съзнание и искащи да чуят истината – доц. Иво Христов, който вчера за пореден път заяви шокиращо, влизайки отново в ролята на тъмен бард: „Страната ни е изправена пред драматичен колапс. Само че типично по български, този колапс става тихо, бавно. Ние потъваме в едно блато на посредственост, бълбукайки доволно, и постепенно умираме. Това, което се представя като енергично гражданско движение, не е нищо друго освен издигащите се мехурчета на гниенето на един организъм. (…) Тъй като ние сме периферия със силна геополитическа зависимост, нищо в България не може да се промени коренно, без да се промени нейният геополитически статут. Аз поне в близките години не я виждам тази промяна.“

Не, Иво! Не!

Ако ти си мехурче от гниещия национален организъм, то онзи полицай, който тази нощ е защитил българската граница и всички нас, какъвто и да е, и да не е герой, не е и мехурче от разлагаща се национална плът. И слава Богу, все още има немалко българи, които пазят в паметта си понятия като чест и мъжество.

Разлага се Европа, а не България, приятели!

Европа фатално се разлага отвътре, въпреки красивата си опаковка отвън. Да, нас ни разрушиха отвън, измъчиха и отвътре националната ни душа, но там, в дълбоките й дипли, ядката ни все още е здрава. Все още повечето от нас са от изчезващия вид на обикновените, нормални хора. Все още съзнанието ни не е прекършено, въпреки че сме една от най-беззащитните пешки на голямата геополитическа дъска.

Всъщност, точно в това е и нашият шанс.

Затова – не слушайте демобилизиращите, обидни и цинични слова, които ви превръщат в дезертьори от битката за собствения ви живот, от битката за общия ни живот. Целта е да повярвате, че нищо не зависи от вас. И да умирате бавно и доброволно, като мехурчета от гниеща плът, с любезното съдействие на интелектуалния ни елит, който, неспособен да създава идеологии и да излъчва визионери, е вдигнал безразлично и високомерно бялото знаме, убеждавайки ни, че всичко е загубено.

Както каза доц. Николай Гочев преди няколко дни – време е за идеология:

„Така че на онези от нас, които ги е грижа за страната им, предстои да се съсредоточат и да предложат идея за бъдещето й, което значи също – за нея самата. Такъв проект засега не може да разчита на финансиране, тъй като той няма за цел никаква печалба. Той трябва да произведе мисъл, която ще събере разпръсващите се във всякакви посоки хора, които все още, и то с голяма болка, си спомнят, че някога са били заедно. Първото, което предлагам на всички, които имат достъп до телевизия, вестници и социални мрежи – спрете да злословите срещу народа си. Той за нищо не ви е виновен. А и нямате полза от това. Никой няма да стане по-умен, по-благовъзпитан или по-уважаван от това, че охулва близките и унизените, а прославя далечните и овластените.“

Тъй че ако неизбежно ще се мре, както прогнозира доц. Иво Христов, то все още има живи българи, които предпочитат да го направят, развявайки националния трибагреник, а не махайки безнадеждно бялото знаме на пораженческия дух и самоубийствения нихилизъм.

„Нищо не е изгубено, докато не е изгубено всичко“ – ще повторя за пореден път думите на италианския писател Курцио Малапарте.

Може би Европа я очакват трудни времена. Може би и България я очакват още по-трудни времена. Процесите са твърде напреднали, за съжаление. Но все пак – не забравяйте, че когато Европа реши да отнема домовете на европейците, за да ги дава на нашествениците, в България беше изстрелян първият куршум срещу тях.

И това, повярвайте, е начало.

Мъничко наистина. Но е начало.

 

Още от автора: Христина Христова

Христина Христова

Христина Христова е завършила НГДЕК „Константин-Кирил Философ“ и Българска филология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Специализира Културология и Театрознание. Автор на драматургични и публицистични текстове. Работила е като учител по литература, ръководител на младежко театрално студио, държавен експерт и началник отдел в Министерството на образованието и науката, началник отдел „Култура“ в общинска администрация. Интересите й са в областта на антропологията, геополитиката, религията. Понастоящем ръководи агенция за специални събития и е Главен редактор на „Memoria de futuro – Памет за бъдещето“.

 1. Ути каза:

  Нихилизмът Енал-страшното нещо за един народ.Затова така усилено ни се вменява на нас Българите.Внушаването на нихилизъм е първата и най-важна стъпка от рецептата как да се убие един народ.

  • Бай Оня каза:

   Още Талейран го е казал: Ако лишите един народ от историята му, вие ще можете да правите с него каквото си искате!

 2. Mihail каза:

  Браво, Христина! Бог да те благослови и пази!

 3. Валентина Стаменова каза:

  Случилото се дава на Българското общество директо или чрез депутатите в Народното събрание (чрез запитване към органите на изпълнителната власт), както и на медиите конкретен повод да изиска информация за профила на тази група млади мъже, граждани на дадена държава (коя точно?!), без документи (къде са документите им за самоличност?), достигнали до Република Турция (защо тя не е избрана за тяхна последна дестинация?) и незаконно (защо ГКПП е бил съзнателно избегнат?), навлезли в/на територията на суверена Република България. Материалът на г-жа Христова заслужава нашето внимание!
  Още по темата: https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=xQ74Spp-mV4
  Изказвам моите съболезнованията на близките на застреляния на наша територия чужденец.

 4. Илия каза:

  За пръв път, от толкова години, прочетох статия, която ме изпълни с национална гордост и достойнство, за това , че съм българин! За пръв път унилата ми и изчезнала национална идентичност се събуди и патриотизмът ми буквално изригна! Поклон пред Вас и това, което сте публикували!

 5. нина каза:

  И на децата вече всичко е ясно ,тези скакалци като ги определяБиблията,че и доста съвременни медиии
  ,са тук съвсем преднамерено и организирано с цел разрушаването на европа….но преди това тя и сама деградира морално ..Ислямат и официалното християнство ще стигнат до конфликт и това е преднамерено и нямо да стане мирно тихо,тия хора са повечето неграмотни,нискоинтелигентни обсебени от демонични сили,….и супер нахални….този българин е герой,но една птичка пролет не прави,народа спи и тихо ограбват не само земята и правата и живота му но и душата му………каквото има да става ще става..дано повече родолюбци има у тоя народ.

 6. Пирин Асенов Попов каза:

  Поразително точно.Бях се обезверл в последно време,но след „първия изстрел“ и спонтанната подкрепа от истинските БЪЛГАРИ самочувствието и вярата ми във възраждането на България започва да се възвисява.

 7. Емилия Бойнин каза:

  Първо статията на Христина е много точна и прозорлива:второ в отговор на мнението, че нация която защитава убийството не става, ще кажа следното-има в правото термина,,, неизбежна отбрана,,, което дава отговор на въороса защо се е стигнало до този инцидент. Отбраната на Отечеството е свещен дълг на всеки. България има тежка историческа съдба и ние трябва да помним за какво са се борили и загивали нашите деди и какво е било тяхното верию
  , между другото както е тръгнало ще излезе, че не е трябвало да изполват оръжие да отбраняват Отечеството.

 8. Павлина каза:

  Чудесна статия! Браво, и за това се иска смелост! Дано я прочетат и тези, от които зависи да не се приемат на наша територия съмнителни субекти. Дано и те проявят нужната смелост да не приемат да бъдат командвани от чужди интереси.

 9. Станка каза:

  Една добра статия. И оптимистична за нас като личности. Дано я прочетат повече хора!

 10. Йордан Матеев каза:

  Много добре е описано всичко! Поздравления! :)

 11. Лиляна Михайлова каза:

  Браво Христина ! Това е истината .Войната е започнала и се провежда по нови правила Дано Бог ни опази .

 12. Nikolai каза:

  Не знам авторката дали търси някаква сензация, нарочно драматизира и прави от мухата слон, или е просто си няма идея какво пише. Не става въпрос за никакво геройство или стрелба по бежанец. Става въпрос за един нещастен случай – бежанец, уцелен от рекуширал куршум, изстрелян като предупреждение. Обърнахте го на началото на края на бежанската криза.

 13. д-р Теменуга Братанова каза:

  Толкова, толкова силен коментар на събитията!!! Тъжно и въодушевяващо едновременно!!! Як народ сме, няма да загинем! Но кога ще излезем на истински, а не платен, протест, за да потърсим сметка на тези, които ни докараха до това положение? И кой (а не „КОЙ?“) ще ни поведе към едно по-добро бъдеще? Нямам отговор…И може би в това е бедата…

 14. Николай Стоилов каза:

  Много точна и въздействаща статия!!! Поздравления за автора!!!

 15. Вили Симеонова каза:

  Разтърсваща истина! Браво за прозорливостта, смелостта и дързостта да се напише такава „статия- призив“ ! Добре е да се публикува на различни места – за да стигне до много повече хора. И Трябва да се действа. Незабавно…….

 16. Аз, Ина каза:

  Браво!

 17. Георги Димитров каза:

  България на българите
  За всеки които преминава границата ни по престъпен начин смърт за него

 18. Н. Хайтов каза:

  Главата ми да отсекат, пак ще викам: „Да живее България!“

 19. Stefan Iliev каза:

  Крайно време е да започнем да се замисляме за България и себе си. Да не се ограничаваме с овации от трубуните/компютъра. За един невежа, политиците са глупаци, защото говорят едно, а става обратното. За да стане нещо, значи някой много влиятелен го е пожелал. Има ли вероятност европейските политици да не разбират какво правят, да са пълни идиоти и несъзнателно да вкарват вълкът в кошарата. Определено – НЕ! Тогава кой ги кара да работят срещу интереса на държавите си? Трябва да започнем от там, че страни като Германия нямат суверинитет. Какъв суверинитет може да имаш с 174 американски военни бази, които освен всичкото следят държавните служители и могат да ги изнудват? Може ли да има демокрация в страна без суверинитет? Да – само ако са с робски души и смисълът на живота им е да се харесат на господаря. В тази област имаме малко шанс. Продажното ни правителство и безразличното население пасват идеално за американската концепция за „успешна демокрация“.
  Защо на никой не му прави впечатление, че се нарушава българската конституция с допускането на НАРУШИТЕЛИ на българска територия под натиск от чужди държави? Има ли държава – трябва да се пазят границите! В България има хора, които са се клели, че встпвайки в длъжност ще изпълняват конституцията, не нарежданията от Брюксел (ЕС и НАТО). Кой ще им потърси отговорност?
  Кампанията около „мигрантите – много интересна дума, сякаш са прелетни птици“ започна не толкова отдавна на много високо ниво от т.н. „глобалисти“. Кои са те? Това са истинските управляващи на целият свят: международни корпорации, банки, тинк-танкове, групи по интереси като CFR, Билдербърг, Trilateral Commission. Те решават коя държава да сринат, каква политика да преследват „народните“ избранници. Те са и кукловодите и господатите и съдии – изпълнителите. Те работят чрез банкоите, ЕС, НАТО и чрез НПО като „Отворено общество“ на Сорос. Защо успяват в своите пъклени планове? Тук и аз ще цитирам Джон Кенеди: „Няма смисъл в оцеляването на една нация, ако с това не оцелее и нейната култура“. Главният удар на глобалистите е върху националните култури, традициите и общественните структури, защитаващи националните интереси. За тази цел се оплюват всички национални черти и достойнства, цялото ни минало. Набива се в главите на населението, че ние нищо свясто не можем, т.е. или да бягаме на запад или да им станем слуги. Глобалистите товят българите чрез всички средства за масова информация, които пишат и говорят на български, но по същество са анти-български. Физическото оцеляване на българите е много различно от оцеляването на България и българската нация, които са полу-трупове и белите червеи ги гризат. Докато не се постави личният интерес в подчинение на националният нищо положително няма да се случи. Имаме нужда от примери на патриоти, отказали се от топлото гниене, решени да преследват национална цел каквото и да им струва.

  • Бай Оня каза:

   Не патриоти, а прагматични и рационални националисти! Патриотите само могат да влошат положението ни с неразумното си изцяло емоцианално поведение!

 20. Лала каза:

  Дали ще публикувате отрицателен коментар,защото всичките са положителни?

 21. Ан каза:

  Думите ви, са думи на 99% от народа, както тук, така и извън страната ни. Чудесна статия!
  П.П. Лала, по-щастлива ли ще бъдете с отрицателните коментари? Ще цитирам авторката с текст от статията : „Първото, което предлагам на всички, които имат достъп до телевизия, вестници и социални мрежи – спрете да злословите срещу народа си. Той за нищо не ви е виновен. А и нямате полза от това. Никой няма да стане по-умен, по-благовъзпитан или по-уважаван от това, че охулва близките и унизените, а прославя далечните и овластените.“

 22. обективен каза:

  Септември месец 2013 година, в разгара на интервенцията в Сирия на САЩ, Франция, Турция, Саудитите и Катар чрез техните терористични проксита Атака осъди намерението им за военна намеса и сваляне на законното правителство и законния президент на тази държава. С която между впрочем поддържаме редовни дипломатически отношения. А след засилване на натиска от пришълци на границата ни с Турция, Атака предложи и затваряне на тази граница, недопускане на повече пришълци, изграждане на защитно съоръжение, възпрепятстващо тази вълна и експулсиране на вече влезлите маскирани „бежанци“. Тогава БСП, ДПС и ГЕРБ, уж големите врагове, гласуваха като един против това жизненоважно за България решение. После започна някаква имитация на строеж на ограда, с обществена поръчка на „наши хора“, бавно и некадърно изпълнение, в резултат на което и сега, след 2 години границата ни е разграден двор. А тази граница трябваше да бъде затворена от армията, стената да бъде изградена незабавно от нейните инженерни части, защото когато се касае до заплаха за националната сигурност никакви закони за обществени поръчки не играят.
  И сега се запитайте – Някой издигна ли глас, подкрепи ли тогава Атака, защити ли я от последвалата поредна медийна демонизация и скалъпени компромати срещу нейния лидер, гласува ли за Атака на европейските и след това на парламентарните избори.
  Не, народът им даде 11 депутата да стоят в ъгъла и гласува за коалиция БОСТАН+ патериците ПФ, АБВ, РБ. Или пък отиде за гъби и риба, тоест пак подкрепи въпросната коалиция.
  Е, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи, всеки народ заслужава управленците си.
  И съдбата си.
  А часовникът цъка ли, цъка.
  Някои дори казват, че „Апокалипсисът идва Ноември“.

  • БЪЛГАРИН каза:

   Ще ми се да ти отговоря, но не искам да го правя след всичко положително…
   Прав си, но има марионетка която само се преструва на националист, това отвращава всички родолюбци и последните му деяния доказват това и на малките деца!
   За това приятел да бъде Светлина, проблема скоро ще събуди българите… !

 23. инж.Иван Дунчев каза:

  Поклон и адмирации за Любородната жертвена дейност и дело на Българката Христина Христова и екипа ѝ за просвещението и спасението на Българите!
  Нашият принос към свещеното ни дело е подаръкът за тебе,потомка Христова!

  „Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка“.+++Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena
  http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052

  Събираме феноменните интелектуални прорицателски сили и капацитет на любородния дух на Българите от екипите на Memoria de futuro–Памет за бъдещето на Христина Христова,и на bezistena,за да преминем над ограничените от очевидните реалности хоризонти и видим дори немечтаните от никой неща,за да тръгнем по пътя на разрешаване на фаталните за цяла Европа и съвременната човешка цивилизация драматични актуални събитиия,чиято скрита перфидно–адова крайна цел №1 е България.

  Влезте в нашите монографични синергитични статии,за да познаете,че Българите сме народ от Божията феноменна жреческа свещеническа каста и генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,Духовните водачи,интелектуалният и управленческият елит на всички човешки племена по света,техни култиватори и цивилизатори,обгрижвали ги с Любов,сега сме будният бунтарски и свободолюбив дух и елемент на народите,и като такива саможертвена цел и мишена №1 за обстрел от заговорниците срещу Българите и поробителите на всички народи и целия свят

  И когато вече се познахме,че сме Божият народ–епохалната тайна на съвременната човешка цивилизация,Духът Български,който е Духа Святи,Святият Дух,вече бе изтърван и излетя от зандана и веригите на бутилката,и никой вече не може да го върне обратно в нея и озапти!

  И щом се познаете кои сме Българите,тогава ще ви се изясни защо ни се случва всичкия този вече нагло открит геноцид връз нас,както и че всички тези екстремални страховите събития по света и Европа,са все във връзка с нас и заради нас–Българите,народът от генетичните потомци на Боговете–Демиурзи,Богът Отец и Великата Богиня Майка,чиито последни аватарни проявления са Исус и Мария Магдалена!

  Бъди благословена,Христина,Исус и Богородица те обичат и бдят над тебе,любимите ни хора,дома и Родолюбивото ти дело!

  С Любов от екипа ни и инж.Иван Дунчев!

 24. Богомил Арсов каза:

  Прекрасна статия !!! България ще бъде спасена вярвам в това. Западна Европа винаги е ненавиждала Балканите и исторически е нанесла много ЗЛИНИ .

 25. БЪЛГАРИН каза:

  Благодаря Христина!
  България и Българите са създатели на Цивилизацията и ще устоят на всички злини за да бъде Светлина!!!

 26. Петър каза:

  Здравейте,

  Във връзка със следното:
  „Такъв проект засега не може да разчита на финансиране, тъй като той няма за цел никаква печалба. Той трябва да произведе мисъл, която ще събере разпръсващите се във всякакви посоки хора, които все още, и то с голяма болка, си спомнят, че някога са били заедно.“

  , бих казал – Аз имам идеята, идеологията, планът!
  Ако ми дадете възможност, ТВ-време, среща, дории само диалог, ще Ви опиша всичко което ТРЯБВА да се нарави, за да може България отново да бъде Велика!

  Поздрави и благодарности за статията
  П.Тенев

 27. К каза:

  От близо десет дена имам усещането че всички са полудели. Наистина не разбирам какво става.

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни