Отчет на даренията за месец май 2017

logo-darenie1

Уважаеми читатели и приятели на Мемория,

hristina-hristova-bigСчитаме, че е уместно да започнем ви предоставяме месечни отчети за постъпващите дарения, за да сте наясно как се оползотворяват те. Сами можете да анализирате баланса и взаимодействието на нашите усилия и вашата подкрепа. Помощ от ваша страна означава повече анализи, преводи, интервюта и авторски материали – вие сте единствените работодатели на проекта Мемория! :) Преценявайте доколко дейността ни е полезна и ползотворна за вас; доколко е комерсиална и доколко е плод на нашите убеждения за създаване на обществено самосъзнание; доколко постигаме достоверно отразяване на събитията; доколко е успешен стремежът ни към различна от пропагандираната от медиите на мейнстрийма гледна точка за бъдещето на света и на България.

Месец май 2017

Общо постъпили дарения – 320 лв

Хостинг, поддръжка на сайта и реклама на материалите в социалните мрежи – 150 лв

Авторски материали, преведени от нас материали, редакторска работа, дизайн на материалите и администрация на сайта – 170 лв.

Подкрепяйте ни, за да можем да си позволим тази активност, която и вие, и ние искаме и можем!

Повече за нашия проект – можете да си припомните Тук, Тук, Тук и Тук ;)

Христина Христова

Скъпи приятели и читатели на Мемория,
дейността ни се осъществява единствено чрез вашата подкрепа. Ако нашият проект e полезeн за вас и желаете да бъдете дарители, можете да ни подкрепите чрез PayPal във формата по-долу или по БАНКОВ ПЪТ.

Станете наши приятели във ФЕЙСБУК

Още от автора: Memoria de futuro

Memoria de futuro

Оставяне на коментар

Всички обозначени полета (*) са задължителни